Меню

Избрани новини

Пикантерии

Малка Джулка пак изтрещя, пуска се гола от спалнята

След като се разчу, че ще участва в "Капките" силиконката побърза да нажежи страстите в мрежата, за да провокира отново интерес към себе си

Шило в торба не седи. И след като в края на миналия месец привлече погледите към себе си с годеж във Виена, Малка Джулка пак трябваше да измишльоти нещо, за да провокира хорския интерес.

Силиконката постна снимки в личния си профил във Фейсбук от спалнята - на едната се дупи пред огледалото, благодарейки на водещата Гала, неизвестно защо, а на другата сладко спи или имитира сън, излегнала се гола-голеничка на леглото.

Няма да славословим телесните й форми и лигаво да се мазним, колко е перфектна.

Ами това й е занаята и с това си вади хляба - да гладува, да спортува и да вае тяло.

Въпросът е, че провокирането на медийния интерес най-вероятно е продиктувано от бъдещото участие на Гани в риалити формата за имитации "Като две капки вода" и ъф корс е нужно да се подгреее зрителското внимание.

Тез пинизи са ни отдавна и пределно ясни, нищо че при силиконката това е начин на живот.

Най-вероятно демонстрирането на части от тялото на Малка Джулка имат за цел да рекламират и дейността на нейният възлюбен Илиян Найденов, който е фитнес инструктор и тренира годеницата си, като следи стриктно и за хранителният й режим.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза