Меню

Избрани новини

Риалити

Първо в LifeOnline! Най-известния мустак на републиката влиза в „Като две капки вода“

Ще го избръсне ли заради участието си в шоуто?

Чалга динозавъра Милко Калайджиев е името на осмия участник в имитаторското шоу „Като две капки вода“, научи репортер на LifeOnline.bg от близък до певеца източник.

Откривателят на Преслава и Галена ще се превъплъщава в образите на наши и световни звезди през следващите три месеца на стартиращото на 25 февруари предаване в ефира на NOVA.

За целта обаче изпълнителят на „пиленцата“ ще трябва да се лиши от емблематичния си мустак.

Най-интересно разбира се, ще бъде вживяването му в образите на световни звезди като Бритни Спиърс, Мадона и Джей Ло, които освен, че ще го затруднят с изпълнение на английски ще го принудят да сложи мрежести чорапи и високи токчета.

Както вече LifeOnline.bg съобщи сред сигурните участници са Петя Буюклиева, Папи Ханс, Ани Михайлова, Тита, Илиян, Джулиана Гани и Мария Илиева.

Името на Дара също беше спрягано за потенциален участник, но за сега няма потвърждение на тази информация. Други инсинуации свързаха и вечно враждуващите за титлата „Най-добър гримьор“ макиажисти Цецо Андреев и Валентин Кулагин.

Водещи на шоуто отново ще бъдат Васил Василев – Зуека и Димитър Рачков.

На съдийските столчета отново ще седнат  Фънки и Хилда, плюс съдии на ротационен принцип сред които се споменават Любо Киров, Виктор Калев, Ненчо Балабанов и Преслава.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза