Меню

Избрани новини

Риалити

Скоро ще бие първия звънец и за телевизиите

Очакваме с гръм и трясък да се завърнат в ефир след лятната ваканция ежедневни предавания, шоу-програми, риалити програми и нови формати

Още в самото начало на септември спокойствието и тишинката в ефира приключват и телевизиите ни подпукват със своите програмни рожби, като стари жрици на любовта в нов бардак.

На 2-ри рано-рано от зарана от екрана сабалям в 9:30 по bTV ще ни се ухили Мамин Сашко с екранната си партньорка Деси Стоянова.

Отпочинали и нахъсани те ще ни представят освежената си концепция и ремонтираното студио на "Преди обед".

На 6-ти продуцентите Иван и Андрей ни зачаткват с петия сезон на селскостопанското риалити "Фермата: Нов свят".

Предаването ще се излъчва от 20:00 часа.

Две групи участници, в две отделни ферми ще се борят за голямата награда от 100 хиляди лева, копаейки, орейки, боядисвайки външни тоалетни, сеейки картофи и строейки обори.

Тази година една от колоритните участнички в предаването е Мисис България 2007 Мариана Маринова. Компания ще й прави актрисата Саня Борисова.

А от 15 -ти барабар с учениците е Първият учебен ден и за шести сезон на "България търси талант" с водещи Александър Кадиев и Даниел Петканов.

Тази година в журито са Любен Дилов-син, Катето Евро (тя и синът й Сашко последно време са навсякъде, по всички телевизии), Ицо Хазарта и Славена Вътова, която напусна БНТ, като водеща на "Спортисимо".

Сред претендентите за наградата от 50 000 лева и престижната титла този сезон има и доста чуждестранни участници - от Англия, Норвегия и дори Венецуела.

Нова също не спи!

Един съвсем нов, хитов музикален формат ще гледат зрителите на Nova от тази есен.

В шоуто „Маскираният певец“ известни българи ще приемат предизвикателството да живеят скрити зад маски в продължение на цели три месеца.

Уникални, създадени специално за шоуто, костюми на животни и митични същества ще крият певците при всяка тяхна изява на сцената.

Нито екипът на шоуто, нито дори приятелите и семействата на участниците ще знаят тяхната самоличност.

Само дванайсет човека в цяла България ще знаят кои са те. Всеки епизод ще възбужда любопитството на зрителите, провокирайки ги да се чувстват като детективи.

Продуцент на интригуващото шоу е Магърдич Халваджиян и неговата продуцентска компания „Глобал филмс".

От 2-ри септември от 9:30 на екран се завръща и Гала с нейните панелисти в новия сезон на "На кафе".

Очакваме през септември да стартира и новото риалити на телевизията "Игри на волята" с водеща Алекс Сърчаджиева и ководещ Ники Кънчев.

Освен това конкурентката на bTV пуска и нов български сериал "Пътят на честта", отново на Глобал Филмс (Маги Халваджиян).

Сериалът е създаден по истинска история - майка, която трябва да спаси себе си и семейството си.

В драматичната история ще видим превъплъщенията на актьорите:  - Силвия Петкова, Ивайло Захариев и Веселин Плачков (мъжът на Мариана Попова). 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати