Меню

Избрани новини

Клюкарник

Eмо Чолаков избягал от bTV след скандал с колежка

Синоптикът започва като метеоролог на аерогара София

Емил Чолаков изненадващо обяви, че напуска редиците на Би Ти Ви.

Най-колоритният синоптик в родния тв ефир беше част от медията в продължение на 13 години. Макар Емо да сподели, че се разделя с вече бившите си работодатели и колеги в отлични отношения, истината била съвсем различна.

Чолаков всъщност бил скаран с ветеранката в прогнозата за времето – Христина Балинска.

Конфликтът им започнал в началото на тази година, защото Балинска била обидена, че Емо ѝ се водел началник. Тя имала много повече стаж от него и смятала, че е по-подходяща за тази позиция, но колегата ѝ бил фаворит на шефовете.

След като не могла да преглътне повишението му, Балинска обявила, че напуска, и си тръгнала тихомълком за зрителите, но гръмко за колегите си от телевизията още преди месец. Напрежението, което се нагнетило у Емил, не му давало мира и успяло да го смачка психически. Така седмици по-късно той решил да я последва, за да не му тежи на съвестта.

Покрай скандалите в работата Чолаков дори посегнал към цигарите. Фотографите на „Ретро“ го уловиха в един от последните му дни в Би Ти Ви да пафка настървено от популярните напоследък бездимни цигари пред сградата на медията. Именно заради стреса Емо преценил, че вече му е време да хване нов професионален път в живота си. Най-обичаният синоптик у нас е завършил метеорология и геофизика в Софийския университет.

И сега щял да се развива в същото поприще, като щял да се включи в екипа метеоролози на летище София. Там обаче щял да получава по-ниска заплата, но пък нямало да бъде натоварен с толкова отговорности и щял да бъде далеч от вечните интриги в телевизионния бранш. След напускането му прогнозата на времето в Би Ти Ви останаха да съобщават само Станислава Цолова и Натали Трифонова, докато в конкурентната Нова разполагат с четирима души – Гергана Малкоданска, Никол Станкулова, Нора Шопова и Николай Василковски.

"Ще ни липсваш, Емо! Без теб няма да е същото!", написаха колежките на синоптика Станислава Цалова и Натали Трифонова под общото им селфи. / източник ПИК

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати