Меню

Избрани новини

Фен зона

Деси Банова – Плевнелива в болница след като катастрофира днес (снимки)

Джипът й е блъснат от микробус

Деси Банова-Плевнелиева катастрофира в София.

Инцидентът е станал на булевард "Цариградско шосе“ в посока „Младост”. Тя е шофирала джип и е била блъсната отзад от микробус, предаде NOVA.

Сигналът за инцидента е подаден малко след 14.30 часа. Станало е в района за отбивката на бул. "Михай Еминеску". На място е извикана и линейка, която е откарала Банова за преглед във ВМА. 

След като е разбрал за инцидента, Росен Плевнелиев веднага отишъл на мястото на катастрофата. Десислава Плевнелиева е била закарана във ВМА.

"Няма драма. Сега правим рутинни прегледи", каза съпругът й Росен Плевнелиев пред "24 часа". Съпругата на Плевнелиев е освободена за домашно лечение. 

Катастрофиралият джип на Деси Банова

Пред ПИК от ВМА съобщиха, че Деси Банова е била прегледана в спешен кабинет. Не е имала сериозни травми и е освободена за домашно лечение. 

"Добре съм. Нищо ми няма. Благодаря на институциите и ВМА, че си свършиха професионално работата.", каза Деси Банова-Плевнелиева за NOVA.

От КАТ предстои да установят каква е причината за катастрофата, но тъй като Банове е била ударена от буса, а по правилник водачът отзад носи отговорност за инцидента, на него ще му бъде съставен акт.

Предстоят и експертизи, след преглед на камери в района, съобщиха източници на ПИК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати