Меню

Избрани новини

Звездите

Президентски син! Деси Банова роди Йоан Плевнелиев днес

Това е второ дете на синоптичката и първото й с новия съпруг

Водещата на прогнозата Деси Банова и президентът Росен Плевнелиев (2012 – 2017 г.) станаха родители на момченце, съобщиха от „NOVA“.

Бебето се роди днес (1 октомври) в 13.44 часа и носи името Йоан. Детето тежи 3,6 кг и е високо 53 см. Плевнелиев отправи благодарности към екипа на болницата:

"Благодарим на екипа в Болница "Лозенец" под ръководството на проф. Спасов и доц. Асенова, както и на д-р Шаламанов, д-р Костурска и д-р Чайковская за изключителния професионализъм", заявиха тя и съпругът й Росен Плевнелиев.

Президентът сподели пред „24 часа“:

„Синът ни прилича изцяло на Деси – точно, както си бях пожелал.“

„Не искаме да налагаме нашия дневен ред, нито нашето щастие, нито всичко това, което ни се изсипа на мен и на Деси в чисто човешки аспект и тази голяма любов и това бебе, което е в резултат на тази голяма любов. Не търсим таблоидите, не търсим първите страници, не е това. Ние сме скромни, държим се за ръка, вървим заедно напред“, каза миналия месец пред bTV Плевнелиев.

Плевнелиев и Деси Банова се ожениха в тесен семеен кръг през месец юни.

На церемонията присъстваха децата им от предишните бракове, кумовете и майката на Деси. Годежът им беше през март месец.

Това е второ дете на Деси Банова и първото й с новия съпруг Росен Плевнелиев.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати