Меню

Избрани новини

Звездите

Задава се президентско бебе! Деси Банова призна - Бременна съм!

Терминът на тв водещата е през есента

Бившата синоптичка и настояща президентска любов Деси Банова потвърди пред Гала, че очаква дете, научи репортер на LifeOnline.bg.

Радостното събитие се очаква наесен, а президента Росен Плевнелиев ще има повод да бъде отново татко, след като загуби своя син при нелеп инцидент.

Че, Банова очаква дете от държавния глава на републиката в периода 2012-2017, се говори усилено от няколко месеца, но досега двойката отричаше новината, може би в изчакване да навлезе в четвъртия месец.

Припомнете си, че в началото на октомври Росен Плевнелиев обяви, че бракът му е вече история. Малко повече от месец преди това бе започнала любовната му история с Деси Банова.

Преди Коледа, когато стана ясно, че Банова е жената до Плевнелиев, медии започнаха да пишат, че тя е бременна. Всъщност тогава това беше фалшива новина, днес вече е истинска.

В края на март Деси Банова показа годежен пръстен. Предложението е било много романтично във Виена, лаконична беше бъдещата г-жа Плевнелиева.

За нея този брак ще е първи. С бизнесмена Ивайло Грахов, баща на дъщеря й Йоанна, тя така и не минава под венчило.

За Плевнелиев пък ще е трети. Преди Юлияна той е женен за друга, но от първата си съпруга няма деца.

Сватбата на Деси Банова и Росен Плевнелиев ще е по-нетрадиционна, с приятели и близки в имението на президента в Гърция.Коментари (1)

777 Ама той правел секс ли?
01.05.2018 07:55 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза