Меню

Избрани новини

Клюкарник

Защо Плевнелиев отмени пищната сватба с Деси в Гърция? (снимки)

Двойката подписа тайно в София

Сватбените планове на Деси Банова и Росен Плевнелиев са се променили на 180 градуса буквално дни, преди да сложат подписите си под брачното си свидетелство, пише ПИК.

Синоптичката вече е г-жа Банова-Плевнелиева, след като официално пристана на бившия президент.

Както самата Банова неведнъж изтъкна при появите си в "Деси Банова АГ" (разбирай в "На кафе" по НОВА тв - б.а.), желанието й бе да се омъжи за политика извън България, за да не бъде притеснявана от папараци. 

В последствие се разбра, че бъдещото семейство се е насочило към Урануполи, курортно селище на полуостров Халхидики и местния ВИП-ризорт "Двореца на орлите" (Eagles Palace).

Росен Плевлениев обаче попарил мераците на изгората си, след като разумът надделял над чувствата му.

снимки NOVA

Най-богатият президент на България се осъзнал, че не е редно да вдига сватба точно там, откъдето започна трагедията с първородния му син Филип. Именно на Халхидики, където преди три години Плевнелиеви бяха на почивка, на Филип му става лошо и семейството му екстремно се връща у нас. 

Филип Плевнелиев бе приет по спешност в Националната кардиологична болница. Лекарите се оказаха безсилни срещу изключително рядкото му заболяване, протичало без никакви признаци и симптоми по време на растежа, което е довело до остро разслояване на аортата от излизането й от сърцето по цялото протежение на тялото. Това е предизвикало кръвоизлив в организма, причинил бързия и неочакван фатален край. 

За да избегне критики, че се е оженил на същото място, Плевнелиев надделял над Банова, която все пак склонила церемонията да бъде в България и да премине при абсолютна секретност.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза