Меню

Избрани новини

Фен зона

Слави подарява лимузина и 1435 подаръка от гостите си на зрителите! Как да участвате в томболата?

Дългия обяви прекратяването на „Шоуто на Слави“

След 19 години телевизионен живот „Шоуто на Слави ще спре да съществува, това обяви самият водещ и продуцент в предаването на 6 май 2019 г., като анонсира дата на последното си предаване - 31 юли 2019 г., за което вече LifeOnline.bg ви информира.

Шоуменът анонсира и кампания по раздаването на подаръците получени от гостите му за целия период:

„Това шоу не е мое и на моя екип, то е наше. Тоест ваше, уважаеми зрители. Общо е. През всичките тези години аз получих много подаръци от гостите ми в шоуто. Тоест, вие, уважаеми зрители, получихте много подаръци от гостите ни в шоуто. И съвсем справедливо смятам, че те не трябва да стоят в мен.


През всичките тези 19 години аз съм получил 1435 подаръка от гостите ни в шоуто. Към тях обаче аз прибавям диванчето в шоуто, моя стол, бюрото, шестте портрета на Краси Радков, Мариан Бачев, Иво Сиромахов и моя милост, както и 9 книги. Това са 9 безценни книги. Това са 9-те книги, в които са писали гостите ни в шоуто. … И тези 9 книги, уважаеми зрители, също са ваши. Деветима от вас ще имат възможността да притежават частица от духа на толкова много хора, гостували в шоуто. – обяви Слави Трифонов.

Подаръците ще бъдат раздадени чрез томбола, за която може да се запишете на сайта на шоуто.

Част от подаръците е и Mercedes S класа, който беше представен с видео от Краси Радков и Ванката. „Това е лимузина, която беше нужна, за да осигурим комфорт на световните знаменитости, но ние смятаме, че световните знаменитости и зрителите на нашето шоу са на едно ниво и затова този Мерцедес ще стане собственост на един от вас“, каза Слави.

Мнозина теле анализатори подозират, че Слави прекратява телевизионната си кариера за да се насочи спокойно и концентрирано към политиката.

Фактът, че за да участват в томболата феновете трябва да предоставят ЕГН и телефон, навежда по-подозрителните към съмнения за набиране на база данни за потенциални гласоподаватели. Екипът на Слави обаче отдавна има подобен масив от лична информация, който натрупа по време на подписката за референдум.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза