Меню

Избрани новини

Риалити

Славяните номинираха още една жена от племето си! Марешка се изправя срещу Амелия-Мира в "Игри на волята"

Тази вечер е елиминационната битка и една от двете емблематични "славянки" ще си хване пътя за вкъщи

Тежка седмица се очерта в племето на Славяните. Те успяха да се преборят за живот в луксозната вила, но след това загубиха всяка една битка.

Първо Томас загуби капитанската битка и възможността да имат Венцислава в отбора си, след това загубиха първата номинационна битка и трябваше да номинират, а снощи загубиха и втората битка и по този начин в петък един срещу друг ще застанат свой срещу свой!

В битката племената трябваше да съберат частите от пъзел и да го наредят. Всички от племето бяха със завързани очи, без един, който направляваше останалите от кула.

Войните трябваше да събират частите от пъзела по трaсето, след което играчът от кулата трябваше да го нареди седейки върху люлка и придържан от останалите.

Март и Атанас бяха двамата без превръзки на очите и редящи пъзела, като инженерът се оказа много по-бърз с тази задача и така Траките спечелиха втора поредна номинационна битка.

Отново имаше интересен развой на събитията, защото за втори път в номинация попада „чистокръвен“ войн от Славяни, а не някой от новите.

Основните доводи за номинацията на Марешка бяха, че останалите смятат, че ще е достоен противник на Амелия – Мира и виждат в лицето на Роберта най-силната жена и предпочитат тя да остане.

Освен това мъжете са много задружни и отказват да се номинират един друг, но дали тази стратегия няма да им изиграе лоша шега?

Междувременно варненката от чеченски произход - Марешка Бардем направи признание пред останалите, като заяви, че в „Игри на волята: България“ е намерила нещо, което винаги е мечтала да има – семейство. „Тук разбрах какво е семейство“, сподели плеймейтката, която видимо се чувства променена откакто е в предаването.

Дали ще остане в новото си семейство или ще напусне, ще разберем тази вечер от 21.00 часа.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати