Меню

Избрани новини

Риалити

Георги от Прабългари обиждал жените и горил знамето от яд, иначе не бил такъв...

Напусналият риалити формата млад левент от Ямбол късаше цигарите на съотборничките си, изливаше бутилки с алкохол в мивката и раздаваше епитети на женската част от племето

През изминалата седмица в поредната елиминационна битка в „Игри на волята: България“ отпадна Георги от Прабългари.

„Вече малко повече се успокоих. Не съжалявам, че участвах в предаването, защото то ми донесе неописуема еуфория, която няма да забравя никога”, сподели ямболията в студиото на „Събуди се” първите си чувства след отпадането.

„На хейтърите бих казал, че все пак това е състезание. Някои хора направиха задкулисни игри и неща, които не ми харесаха и затова нещата ескалираха в един момент. Ако сме на кафе, няма да има проблеми, ще си говорим нормално. Но вътре да живееш толкова време с един хора не е лесно. Има хора, които не зачитат думата достойнство”, заяви бившият Прабългарин.

„Аз  мога да кажа за себе си, че съм бил истински в цялата игра, не съм се преструвал. Ако мога да върна лентата назад, няма да променя абсолютно нищо. Така е трябвало да се случи”, призна Георги.

Той беше укоряван за агресивното си поведение към жените в племето и за това, че изгори знамето на отбора си, припомня LifeOnline.bg.

А както знаем горенето на "собственото" знаме от време оно се счита за светотатство и е равносилно на предателство.

След излизането си, Георги заяви, че съжалява за по-голямата част от думите си и за знамето, тъй като го е направил в момент на афект.

28-годишният багерист твърди, че в живота не бил такъв - бил кротък и хрисим човек, но се възпламенявал в съревнования и състезания.

Тогава проговаряли спортните му хъс и злоба.

Припомняме, че на 4-ти октомври, след като беше коварно номиниран от съотборника си Юлиян, Георги напусна шоуто, след елиминационна битка с Атанас от Траки.

Така той стана 3-ият елиминиран от племето на Прабългарите и четвъртия за сезона на предаването.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати