Меню

Избрани новини

Риалити

Под въпрос! Обмислят ще снимат ли „Фермата“ тази година?!

Условията в продукцията застрашават здравето на участниците, не е ясно и как ще протече кастинга

 

Иван и Андрей са най-ощетените продуценти, чийто продукции пострадаха най-много от извънредното положение, кризата и настъпилата стагнация в рекламния бизнес, което директно засяга телевизиите.

Още с настъпването на извънредното положение, собствениците на bTV са разпоредили спирането на излъчването на всички външни и високо рейтингови продукции. Макар и те да са заснети и платени, целта е те да се запазят за по-добри времена.

Друг е въпроса с продукциите, чието производство предстои. Докато от NOVA планират завръщането на “ВИП Брадър” в ефир, най-големият конкурент на риалитито от Къщата – „Фермата“ е под въпрос.

 

Както в “Игри на волята” и във „Фермата“ кастингът за новия сезон бе обявен още на финала на предишния. Основният проблем в двете продукции е идентичен –  невъзможно е да се проведе кастинг за бъдещи участници без да се нарушат правилата за социална изолация и спазване на дистанция.

В момента подбора е на етап онлайн пресяване на кандидат-фермерите, като екипа се крепи на надеждата, че през лятото заразата ще бъде овладяна и снимките ще протекат, както досега.

 

 

Няма решение обаче как ще протече заснемането на аграрното шоу в случай, че ситуацията не бъде овладяна или наесен вирусът мутира и атакува отново.

Във “Фермата” няма как да бъде постигната изолация като във “ВИП Брадър”, тъй като фермерите са непрекъснат контакт с хора от външния свят. Там има още един голям проблем на фона на мерките за борба с пандемията. Това е личната хигиена на участниците.

Известно е, че условията на живот в шоуто са като през 19 век. Състезателите често са оставяни без вода и сапун, без прибори за хранене и елементарни условия за спазване на хигиена. Във време, в което дезинфектантите са една от най-важните стоки на пазара, подобно шоу би поставило под въпрос здравето на хората, които участват в него.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза