Меню

Избрани новини

Риалити

Малкият Митко отстрани бившият полицай Венци

Чорбаджията надви сиромаха в обединената вече ферма с категоричен резултат

Младият бизнесмен Митко Калайджиев надви бившия полицай Венци в поредния дуел във "Фермата".

Зрителите видяха оспорвана битка, но крайният резултат е категоричен - 9:1 за Митко, а петият двубой на арената дори не се състоя.

В изключително тежкия физически и психически сблъсък, двамата участници трябваше да разбият стени от дъски, да завършат мост и да изстрелят ябълки и пъпеши с огромна прашка. Въпреки че Венци получи морална подкрепа от участниците в шоуто, Митко се оказа по-бърз, по-силен и по-знаещ от него на всеки етап от играта. 

На Венци обаче му предстои по-голяма битка - да намери път към дъщеря си. Той призна, че не е в добри отношения с нея, но се надява да се оправят.

Венци разказа пред bTV, че кариерата му е рухнала преди 15 години. Като служител на МВР бързо се развива в структурата, но животът му се обръща на 180 градуса. Скоро след като напуска системата, се развежда със съпругата си и губи родителите си.

"Не знам как се изправих, явно съм психически по-устойчив. Като всеки човек съм имал своите силни моменти в живота, имал съм години, в които съм бил добре финансово. След "Фермата" се чувствам адски добре", сподели бившият полицай.

„Късметът ми изневери.Признателен съм за участието си във „Фермата“, защото разбрах, че с тези две ръце мога да правя какво ли не. Оставям след себе си неща, които съм построил и с които се гордея“, заяви Венци. На прощаване с шоуто бившият полицай обеща, че ще загърби миналото, пълно с лични провали и трагедии, и ще започне живота си отначало. 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати