Меню

Избрани новини

Риалити

Ники Илиев потроши „Фермата“!

Не успя да надвие Дани Петканов, който го нокаутира с над 4 минути преднина

Режисьорът Ники Илиев, който тази събота е гост на риалитито „Фермата“ и влезе в здезден сблъсък с водещия на „България търси талант“ Дани Петканов, се раздаде с такова ожесточение в играта, че чак изпочупи реквизита на предаването.

Ники и Дани се състезаваха в играта „Събаряне на трупи“, която включваше екстремна комбинация от разплитане на въже, сеч с брадва и обстрел по двуметрови талпи с въртяща се пясъчна торба. Докато размахваще брадвата, Илиев успя да завихри торнадо от трески около себе си и да счупи магарето, върху което се крепеше трупата. Въпреки спортната злоба и хъс, бившият съпруг на актрисата Саня Борисова, който доскоро бе сред участниците в риалитито, не успя да надвие Дани Петканов, който го нокаутира с над 4 минути преднина.  

Победата на чешита едва не му коства здравето. Преди финалната фаза на играта - логическа подредба на думи от фермерския бит, Петканов приклекна и се олюля. Той разтърси глава, за да прогони пристъпа на световъртеж и се втурна към таблото, за да завърши задачата с плоскостите. Напрежението го накара да се свлече в прахта безпомощен, а водещите Иван и Андрей го изправиха на крака.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

 

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати