Меню

Избрани новини

Риалити

Саня Борисова бори стреса от овцете с китайски упражнения

Бившата на Ники Илиев изпадна в изолация преди дуела

Актрисата Саня Борисова се готви за дуел във „Фермата: Нов свят“ с багуа – китайско бойно изкуство, което помага за концентрацията и в което се използва отворена длан вместо юмрук.

Упражненията й действат като антистрес терапия след седмицата й като ратай в стопанството на чорбаджиите.

„Имах нужда от поне един ден, в който не ми се налага да доя овце. Няма да спя в обора и няма да готвя за 10 души по 4 пъти на ден“, призна бившата муза на режисьора Ники Илиев.

Като първи дуелист Борисова бе поканена от водещия Андрей Арнаудов при сиромасите, за да си избере противник сред жените. При получилата имунитет маникюристка Силвия отиде да седне домакинята Краси, която влезе в шоуто със заявката, че е маниачка на тема кросфит и вдига 100 кг от лежанка.

„Ако има жена, която виждам като победител, това със сигурност ще е Краси. Смелост на ръба на безумието е да реша да се изправя срещу нея“, обяви Саня, прескочи 22-годишната конярка от село Борима Веселка и се спря на детската учителка Маргарита. „Всички други тук са спортисти, с теб поне имам някакъв шанс“, аргументира се актрисата.

АНКЕТА: Кое от предаванията в новия телевизионен сезон ще следите?

„Едва ли ще се изненадам от нейните възможности, мисля, че съм по-добра. Ще спечеля този дуел“, лаконично коментира Маргарита. Като втори дуелист тя получи правото да разпредели точките във всяка от игрите по време на сблъсъка.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни.  

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати