Меню

Избрани новини

Риалити

Обявиха Саня Борисова за най-скучна във „Фермата“

Актрисата била мудна и прекалено суетна

Една от най-красивите участнички във „Фермата“ получи пореден удар по егото си. Актрисата Саня Борисова беше обявена за най-скучния играч в шоуто от безцеремонния Иван Милин. Ослепителната блондинката отнесе обидата, след като влезе в конфликт с лошото момче от Разлог. Поводът за спречкването им беше шамарът, който Милин удари на съотборничката си Елизабет Илчева, а след това се разкая и се извини.

„Аз го направих в изблик на нерви, не съм казал, че съм бил прав!“, заяви Милин в своя защита. „И сега ние трябва да се страхуваме всеки път да не ти избухнат нервите, така ли?“, контрира го Саня.

Без да трепне, Милин я посече: „Ти си толкова скучна, че към теб и бомба няма да избухне даже! Аз нямам желанието да говоря с теб. Играй си тук във филма и не се обаждай!“.

АНКЕТА: Кое от предаванията в новия телевизионен сезон ще следите?

Въпреки че думите му я жегнаха, Борисова запази присъствие на духа.  Откакто е във „Фермата“, актрисата не за първи път трябва да търпи обиди.

Преди вербалната престрелка с Иван Милин тя проля сълзи в спречкване с друг мъжкар от отбора на чорбаджиите. Саня се разстрои, след като патриотът Ивайло Шопски я обвини, че губи прекалено много време да поддържа външния си вид и не помага достатъчно със задачите в стопанството.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни.  

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати