Меню

Избрани новини

Риалити

Бягство от обора във „Фермата“, жените изпуснаха овцете!

Лошата екипна работа нагнети отношенията във Фермата на Чорбаджиите

Драма в риалитито „Фермата: Нов свят“ – още в първия си ден на работа с овцете чорбаджиите успяха да изпуснат няколко от обора и това накара Паулина Ванегас да изпадне в шок.

Българката с никарагуанска кръв и разкрепостено сексуално поведение скочи на съотборничката си Елизабет за отказа й да държи вратата затворена, докато тя тегли за врата една от овца.

„Не ми викай „Не“! Дръж вратата, че другите ще избягат!“. Хубавицата показа горещия си темперамент в подскоците по двора в опит да улови животните и щедрите проклятия, с които ги сурвакаше.

„Защо ми викаш? Ти сега ще ме изкараш изрод! Не съм им направила нищо, ако съм я наранила овцата, тя ще изблее!“, продължаваше да сипе жупел срещу Елизабет Паулина.

Софтуерният предприемач Митко Караивнов се опита да вкара малко дипломация в неравната битка между красавиците и добитъка: „Сега ще ги съберем по мирния начин, недей да ги нараняваш и по-спокойно!“.

Елизабет, като една типична английска възпитаничка, прояви финото си чувство за такт и дори похвали Паулина: „Всъщност реакцията й беше много правилна и тя овладя положението, просто аз имам отношение към животните и не понасям те да бъдат тормозени“.

Страстите във фермата на чорбаджиите се уталожиха, когато Паулина отиде да се извини на Елизабет и оправда избухването си със своя горещ темперамент.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни.  

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати