Меню

Избрани новини

Риалити

Бедни и богати прекрачват прага „Фермата“ 5

Над 300 души екип, 2500 часа работа по всяко време на денонощието и 60 камери заснемат телевизионното събитие

Сблъсък между бедни  и богати във „Фермата“ – такава е темата на новия сезон на риалитито, който стартира тази вечер, навръх Съединението на България.

21 участници прекрачват прага на шоуто, за да преодолеят различията в социалния си статус.

За пръв път в историята на шоуто двата отбора – на сиромаси и чорбаджии, започват играта си, разделени в две напълно автономни стопанства, между които има триметрова стена.

Наследствено заможни българи и самоизградили се предприемачи ще премерят сили за голямата награда от 100 000 лв, а основните им опоненти ще бъдат хора, останали на улицата след фалит, живели без ток и вода в непрекъсната битка за оцеляване.  

АНКЕТА: Кое от предаванията в новия телевизионен сезон ще следите?

Над 300 души екип, 2500 часа работа по всяко време на денонощието и 60 камери заснемат телевизионното събитие, чиито патриотичен заряд и епичен сблъсък на характери вълнува българите по света и у нас.

Доколко успешни са чорбаджии и сиромаси в грижата за животните, градината и строежа на стопанствата си, ще става ясно оттук нататък в следващите 3 месеца.

Със специален статут в шоуто влиза обичаният от поколения българи певец Орлин Горанов. Той ще бъде Мъдрецът, който единствен има правото да минава от двете страни на стената, за да решава конфликти и да опознава мисленето на участниците.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни.  

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати