Меню

Избрани новини

Риалити

Псайхо риалити на мястото на Дългия

Ръководството на bTV най-накрая взе решение с какво частично да запълни ефирната дупка зейнала на мястото на "Шоуто на Слави"

Началото на новия телевизионен сезон неумолимо наближава и програмното ръководство на bTV реши какво да позиционира в часовия отрязък 22:30-23:30 часа.

На мястото на завинаги слязлото от екран шоу на Слави Трифонов, целокупното гражданство ще има удоволствието да стане свидетел на психеделичните истории на хорица от цялата страна, изповядали се пред психоложката Ани Владимирова.

Става въпрос за добре известното на зрителите предаване "Истински истории", в което психоложката разказва достоверни житейски казуси от своята практика.

За да се защитят тайната на изповедта обаче, имената на клиентите с психологически проблеми на Владимирова са променени.

Сълзливите драми ще се излъчват само в четвъртък и петък, като засега не е ясно какво ще върви от понеделник до сряда в този часови пояс.

Въпреки че не е от най-долюбваните от публиката предавания и търпи доста критики, предаването тръгва в ефир от 12 септември (четвъртък).

Психоложката Владимирова от години се занимава с подбора на участници в риалити форматите на родния ефир, но има и частен кабинет, където я посещават хора с истински проблеми, а тя предава случаите им на своите продуценти, за да ги превърнат в тв зрелища.

 LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати