Меню

Избрани новини

Риалити

Архитект от „Фермата“ избира село Хвойна пред Милано - Ето кой още влезе в шоуто преди минути!

Пъстра палитра родолюбци изпълниха мечтата си и вече са на в битката

Патриотичната линия във „Фермата: Нов свят“ продължава с Кристияна Брънзалова – дипломиран архитект с 4 чужди езика, тя събира най-доброто от образователните традиции на Англия и Италия, но избира да се реализира в България.

Вместо да вдига сгради в Милано, Кристияна се връща в село Хвойна, където родът й има 900-годишна история. Посвещава се на възстановяването на местното училище и основава фондация за спасяването на стари сгради.

„Смятам, че съм богата, но за мен парите са само средство за сбъдване на благородни цели. Влизам във „Фермата“, за да спечеля. С наградата ще създам виртуален регистър на сградите с уникална архитектурна стойност в Родопите“, заканва се Брънзалова.

В отбора на чорбаджиите тя ще мери родолюбието си с журналиста Ивайло Шопски, който влага всичките си средства в пътуващо читалище и реставриране на военни паметници.

Името Димитър  е символ за успех сред двама от богатите участници. Калайджиев е син на общински съветник от Благоевград с агенция за недвижими имоти, а Караиванов притежава софтуерен бизнес за милиони и мечате да превърне родния Димитровград в българската Силиконова долина.

АНКЕТА: Кое от предаванията в новия телевизионен сезон ще следите?

Квотата на участниците с богато минало в чужбина и взор, отправен към родината, запълват лайф коуча с холивудска усмивка Сами Хосни и английската възпитаничка Елизабет Илчева. Животът в луксозен пентхаус на Острова тя заменя с ръководна позиция в гръцка строителна фирма у нас.

Сред популярните чорбаджийки ще видим актрисата Саня Борисова и шефката на силиконките Мариана Маринова, а фантазиите на мъжете ще гъделичка Паулина Ванегас – момичето, което не се свени да признае, че се издържа от секс и влага парите си в благородни каузи. Вдовицата на подземен варненски бос Таня Величкова също забива ток във фермата на богатите.

При сиромасите за заветния чек от 100 000 лв ще се бори автомонтьорът Краси Джунов, който живее в Испания и зарязва гадже порно звезда, за да може да флиртува в шоуто. Краси влиза във „Фермата“ от сантимент към баба си, която решава да го отгледа, след като родителите му го оставят в дом.

Порпастта между бедни и богати в сезон пет като един играч ще прескочат майка и дъщеря.

Дана Виткова е на 47, филолог, който чисти къщи в Германия, за да се издържа, а 25-годишната Велислава намира спасение от алкохола и дрогата във футбола. Многодетната майка Веселка Маринова, военният Станислав Борисов и бившият полицай Венцислав Димитров със сигурност няма да мигнат в сиромашката си спалня, защото с тях ще живее Красимира Цочева – сомнамбул и домакиня, която вдига 100 кг от лежанка.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни.  

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати