Меню

Избрани новини

Риалити

Изгониха побойникът Милин от "Фермата"

Предаването не толерира прояви на дискриминация и насилие

Иван Милин, който още с влизането си в предаването "Фермата" се навря в очите и ушите на зрителите с безапелационното си поведение и изказване за хората с хомосексуални предпочитания, визирайки хомосексуалният Тихомир, още на втората седмица сътвори нов гаф и изхвърча от шоуто.

Този път причина стана физическата му активност спрямо една от участничките във Фермата на чорбаджиите, която му направи словесна забележка, а той й отвърна с шамар.

В последствие пострадалата Елизабет Илчева призна, че шамарът е бил между средносилен и слаб и дефакто толкова не я заболяло, но било обидно.

Шокът дойде обаче след това, когато на публичен съд в рамките на предаването, продуцентът Андрей Арнаудов събра играчите и от двете ферми и им пусна запис на инцидента.

Пострадалата Елизабет, за голям смут на останалите наблюдаващи видеото, заяви, че "може би си е заслужила шамара".

АНКЕТА: Кое от предаванията в новия телевизионен сезон ще следите?

Това нейно изказване шокира жените от двете ферми.

Маникюристката Силвия от отбора на сиромасите определи Милин като "гнусен по душа“ човек.

А по-възрастничката Дана укори Елизабет за този коментар и й каза, че по принцип малтретираните жени имали такова поведение - да оправдават насилниците си.

Ви Ай персоната Саня Борисова пък защити Милин пледирайки да му се даде втори шанс, защото всеки имал право на втори шанс.

След като всеки се изказа какво мисли по случая и във връзка с насилието над жени въобще и след като Арнаудов търпеливо ги изчака, той им обяви взетото вече решение от страна на организаторите на шоуто, а именно - Милин да напусне веднага предаването.

'Не толерираме насилието и в частност насилието над жени. Ние сме телевизионно предаване и трябва да даваме пример на обществото и на подрастващите с поведението си", рече Андрей и отсече, а Милин си събра бохчите и си хвана пътя към Разлог.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни.  

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати