Меню

Избрани новини

Риалити

Геро се изнерви на Мария Илиева: Спрете й пиенето, моля ви!

Изплуват и първи разкрития за самоличността на скритите участници

Съботния старт на шоуто „Маскираният певец“ разбуни духовете още с началото. Женурята в детективския панел Гала и Мария, се бяха заели да се конкурират по пазви.

Двете любителки на по-младите мъже бяха извадили наяве цепките от деколтетата си и съблазняваха юношите пред екрана, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Геро пък изпъкна с непрекъснатите си забележки, ту към водещите, тук към колегите си на масата.

Най-пиперлива се оказа тази към Мария Илиева„Спрете й пиенето, моля ви!“ изкрещя Геро след поредното нелогично предположение на 41 годишната певица относно самоличността на скрит зад маската певец.

Зрителите в залата и милиони пред екраните осъзнаха моментално причината за леко неадекватното поведение на изпълнителката на "Нищо".

Дали намекът беше шеговит или наистина в чашата на Мария Илиева има „твърдо гориво“ вместо вода не стана ясно. Известно е обаче, че изпълнителката редовно се отдава на запивки по барове и кръчмета.

Междувременно веднага след бляскавата премиера на шоуто първи напусна Иван Звездев маскиран като Паун.

Подробности за първия лайф чети ТУК!

След като всички видяхме участниците макар и маскирани, вече започват да се оформят предположения за самоличността на хората зад маските

Според някои, Алисия категорично е Принцесата, зад маската на Пилето се крие Дивна, в кожата на Лъва се спотайва Гери-Никол, Кукерът е Ненчо Балабанов, а Бика-Мария Игнатова, писа ХотНюз.

От детективския панел обаче заподозряха в участие само Гери-Никол и Ненчо Балабанов.

Съмненията на Ники Кънчев, Геро, Мария Илиева и Гала се въртяха също около Роберта, Есил Дюран, Анелия, Наталия Гуркова, Жени Калканджиева и т.н.

АНКЕТА: Кое от предаванията в новия телевизионен сезон ще следите?

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни.  

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза