Меню

Избрани новини

Риалити

Мандръсане във фермата! Кои прегрешиха?

Сиромах и чорбаджийка заформиха любовна афера

Все по-пикантно и любовно взе да става във "Фермата: Нов свят".

И както често се случва в живота сиромах залюби чорбаджийка и прескочи оградата, за да й пристане.

Но нека се върнем назад и да проследим в няколко щрихи как протече всичко.

Красимир Джунов от Сиромашката ферма от доста време се облизва по засуканата чорбаджийка Паулина Ванегас. 

Самотната майка открадна сърцето (май и други органи) на сиромаха Краси и той предприе крайни действия, за да се докопа до своята любима.

Безстрашният Ромео прескочи високият дувар разделящ двете ферми и посред нощите отиде до ложето на своята любима.

АНКЕТА: Кое от предаванията в новия телевизионен сезон ще следите?

Неговите хора сиромасите останаха крайно разочаровани от тази постъпка на окъсания Дон Жуан, а силиконката разбира се затъна в задоволство и сластно щастие от неочаквания десант на брадясалия мачо.

Останалите чорбаджии, освен ощастливената "Жулиета" приеха сравнително апатично придошлия навлек и бързо-бързо го разпределиха в ежедневните фермерски задължения на стопанството си.

Фермерски съд в събота вечерта предостави избор на беглецът-автомонтьор: или да се върне доброволно в сиромашката ферма или да остане завинаги в чорбаджийската без право на промяна. 

Разбира се, любовният емигрант избра да последва стрелата на Амур и остана при възлюбената си Паулина в чорбаджийската ферма.

След като се уредиха накои формалности по окончателното му преместване, чорбаджиите си вдигнаха як купон с музика, танци и алкохол.

След щурата фиеста, всички се оттеглиха към спалните си помещения, включително и новосформираната двойка, които под прикритието на нощта и обвити в любовни флуиди се отдадоха на страстта си.

Въпреки че камерите се изключиха, за да не пречат на влюбените гълъбчета, сутрешните диалози между двамата: "Искам пак да ми разказваш приказки" и "Ще се разберем с теб, май", подсказаха на зрителите, че под завивките не са спали невинни младенци...

Отделно от това 29-годишната полуникарагуанка, с типично женски маниер на любена жена си поиска масаж и обслужване от своя любим на другата сутрин.

Ще следим любовната афера!

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати