Меню

Избрани новини

Риалити

Бандитът от „Фермата“ без средно образование! Милин шамарил сервитьорки по морето, посягал и на бившата си!

Въпреки че е от семейство с възможности, той е изключен от училище, а досието му е фрашкано с ненаказани престъпления

Побойникът от „Фермата“ Иван Милин има само основно образование, но за сметка на това е със сериозен стаж в криминалните хроники.

Въпреки това няма нито една присъда и дори върти три кръчми по морето. Той беше позорно изгонен от шоуто, след като разигра грозна сцена при чорбаджиите. Подразнен от забележка на Елизабет Илчева, че не си чисти тоалетната и нежеланието й да му прости след това, той й удари шамар, който се отпечата върху бузата й. 
Проявената агресия принуди продуцентите на шоуто Иван и Андрей решиха да го отстранят от формата.

Страховитият здравеняк от „Фермата”, който напусна предаването, не за първи път посяга на жена.

Познати на 30-годишния хомофоб разказват, че импулсивният планинец често раздава юмручно правосъдие над барманки и сервитьорки в собствените си заведения по морето.
Милин, който е многократно арестуван, но в досието му няма осъдителна присъда, стопанисва три заведения на Южното Черноморие – в Приморско и в Китен.

Миналото лято брадатият кръчмар се озова в ареста за 24 часа, след като стреля с пистолет пред кметството в Приморско. Тогава ченгетата го закопчаха в лъскавия му джип „Порше Кайен” заедно с две момичета – на 18 и 19 години, които се оказаха сервитьорки в една от кръчмите му.
До стрелбата с пистолет се стигнало, след като Иван Милин опитал да наеме стая в хотел „Лагуна”, вероятно за да се усамоти с дамите. На рецепцията обаче му казали, че няма да го пуснат, тъй като една от придружителките му не разполага с лична карта.

Вбесен, импулсивният здравеняк извадил пистолет и произвел няколко изстрела пред хотела, след това стрелял и в центъра на Приморско, точно пред кметството, преди да бъде задържан. До този момент обаче Иван не е осъден за това престъпление, което се наказва със затвор до 2 години.
Кръчмарският бизнес на Иван Милин по Южното Черноморие пък не вървял никак добре заради чобанските обноски на татуирания исполин както с клиентите, така и с персонала в заведенията му.

„Миналото лято всичките му сервитьорки избягаха още в края на месец юли, тъй като се оплакваха, че им посягал. Удрял им шамари и им крещял, че са малоумни и крадливи. Бях готов да наема една от избягалите барманки, но тя се прибра в родния си град Монтана от страх да не бъде репресирана от бившия си работодател”, спомня си собственик на нощен бар в Китен.

Заведенията на Милин на морето пък често ставали арена на мутренски сбирки. Имало случаи, в които компанията на собственика демонстративно се заяждала с други клиенти и се стигало до зрелищни търкали.
Въпреки че 30-годишния здравеняк се извини във „Фермата” за шамара, който удари на Елизабет, той сам призна, че не му се случва за първи път да посяга на жена.

АНКЕТА: Кое от предаванията в новия телевизионен сезон ще следите?

„С предишното ми гадже се разделихме, след като я ударих”, невъзмутимо призна старо свое прегрешение Иван Милин.
Някои подозират, че Иван визира доскорошната си приятелка, която е дъщеря на известния бизнесмен от Банско Георги Бенин, един от маститите богаташи в региона и редовен изпълнител на крупни обществени поръчки.

„Милиното живееше с дъщерята на Бенин, онзи опита да го направи човек и му даде да работи няколко обекта. Когато обаче научи, че Иван бие дъщеря му, си я прибра и го изгони. След това някой запали АТВ-то на Георги Бенин в Банско, а после опита да опожари и колата му. В Банско разправяха, че това е работа на Иван Милин”, описва историята жител от родния на Милин град Разлог.
30-годишният Иван Милин също произхожда от заможно семейство, но въпреки това не е съумял да завърши даже средното си образование, тъй като е бил изключен за лошо поведение и слаби учебни резултати.

Първият му арест датира от 2010 г., когато е задържан с други младежи за кражба на трактор, но след това е освободен. През 2017 г. Иван бе сред арестуваните при акция на МВР срещу наркоразпространителите в Банско.
Тогава го задържаха заедно с популярните в планинския куротен град братя Йордан и Костадин Рискьови. Обвиненията на прокуратурата, че компанията пласира кокаин и марихуана, обаче не издържаха.

През 2018 г. бандитът бе разследван като поръчител на кражба на машини за копаене на криптовалута, задигнати от склад в Гоце Делчев, собственост на строителния предприемач Георги Шапков. Впоследствие машините на стойност 45 000 лева бяха открити оставени в изоставена хижа в местността Мосомищки ливади.

Съмненията тогава бяха, че Иван Милин е поръчал кражбата на машините, тъй като се изпокарал с Шапков, с когото били съдружници в няколко бизнес начинания.
За да пооправи имиджа си на лошо момче, през последните три години Иван Милин предоставя лъскави джипове и лимузини за безплатно ползване от абитуриенти от Разлог и Банско, обобщават от Уикенд.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни.  

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати