Меню

Избрани новини

Риалити

Опитаха да спукат силиконовите гърди на Мариана Маринова във „Фермата“!

Треньорът на звездите се опита буквално да смачка съперничката си с няколко обезболяващи гръбначния стълб трика

Минути преди да се изправят на арената в дуел за фермер на седмицата при чорбаджиите във „Фермата: Нов свят“, треньорът на звездите Сами Хоссни и бившата Мисис България Мариана Маринова се усамотиха в спалнята на отбора на богатите в шоуто.

Треньорът на звездите се опита буквално да смачка съперничката си с няколко обезболяващи гръбначния стълб трика. Организаторката на конкурси за красота се просна по корем върху шалтето си и се отпусна като глина в ръцете на спортиста. С едно леко докосване в областта между рамената й той извлече пукот от костите й и мощен вик на облекчение и изненада.

„Леко, че ще ми гръмнат циците!“, пошегува се шефката на силиконките у нас. „Ще ги спукам, а?“, подкачи я Хоссни и добави, че двамата ще направят „най-секси битката“ досега в риалитито.

Само масажира Мариана във Фермата

АНКЕТА: Кое от предаванията в новия телевизионен сезон ще следите?

Роденият в Стара Загора хубавец е половин египтянин, бивш национал по плуване и гради бизнес с академията си за влизане в добра форма.

Той бе номиниран за фермер на седмицата от софтуерния милионер Митко, който като настоящ шеф на чорбаджиите държеше да го възнагради за тежките му дни на ратайство. Маринова получи номинацията си от Саня Борисова, която напусна риалитито след епичен сблъсък с детската учителка от отбора на сиромасите Маргарита Христова. Шефката на силиконките у нас бе сред най-близките хора на актрисата и получи от нея допълнителен стимул – любимото й червило, което може да използва като хладно оръжие в битката със Сами.

„Аз съм с ишиас. Опасявам се, че ако победя, после няма да мога да мръдна, ще лежа цял ден в гипсово корито“, иронизира шансовете си за победа срещу Хоссни Мариана.


LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.


 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза