Меню

Избрани новини

Риалити

Хомосексуалният Тихомир от „Фермата“ мишена за гей-подигравки!

Българинът обича шегите за „швестери“

Единственият открит гей във „Фермата“ се превърна в мишена за злобни подигравки, въпреки че до този момент винаги се е държал добре със съотборниците си и не ги е предизвиквал с поведението си.

Патриотът Ивайло Шопски пръв се надсмя над балканския шампион по културизъм Тихомир Рангелов, който не крие хомосексуалната си ориентация.

О, забелязахте ли гаджето му?“, попита иронично той, след като видя интимния приятел на спортиста във видеовизитката му.

Е, поне знаем кой от двамата е мъжът!“, добави Паулина, впечатлена от видимата разлика между мощните бицепси на Тихомир и крехката фигура на партньора му - дребничък мъж с прозвище Стамбини, който се изявява като влогър.

Без да се церемони, Ивайло Шопски обяви Тихомир за „швестер!“ (което буквално означава „сестра“ на немски).

Тази дума е измислена за такива сестри Тишки!“, заяви собственикът на първото пътуващо читалище и разсмя съотборниците си. После разпери ръце като горила, имитирайки мощния бицепс на Рангелов и се разходи напред-назад като примат.

Паулина от своя страна влезе в ролята на психолог и предположи, че любовта на Тихомир към мъжете може би е причината за сериозния разрив в отношенията с баща му.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни.  

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какви светски новини искате да четете през 2023 година?

 

Покажи резултати