Меню

Избрани новини

Риалити

Треньорът на звездите разби културиста Тихомир на дуел във „Фермата“

За Рангелов най-голямата драма във „Фермата“ бе липсата на месо и шоколад.

Треньорът на звездите Сами Хоссни разби културиста Тихомир Рангелов на дуел в риалитито „Фермата: Нов свят“ с епичен резултат. Рангелов излезе на арената с огромна жажда за реванш, след като още на старта на предаването падна от хомофоба Иван Милин, но бе оставен в шоуто след гласуване на всички участници.

Тихомир успя да извоюва едва половин точка на първото предизвикателство за вечерта „Алманах“, а на следващите две игри - „Теглене на каруца“ и „Трасето на Фермата“, Хоссни категорично го смаза със скорост и спортна злоба. Нашенцът с египетска кръв, който гради бизнес от съветите си за влизане в добра форма, получи дамаджана вино и бе вдигнат на ръце от съотборниците си.

Докато Сами Хоссни отиваше да празнува като победител и нов фермер на седмицата при чорбаджиите, сиромасите се сбогуваха вяло със своя исполин Тихомир.

„Много съм благодарен за това преживяване, научих много ценни уроци. Преодолях най-големия си страх тук. Ще ми остане голям спомен за цял живот“, сподели на прощаване културистът, който влезе в риалитито с открита визитка на хомосексуалист.

Кое от предаванията в новия телевизионен сезон ще следите?

За три седмици в шоуто той доказа, че характерът му напълно кореспондира с името – избягвайки конфликтите за паница леща повече, той бе тих и добър ратай и се справяше най-добре с доенето на кравите от всички сиромаси. За Рангелов най-голямата драма във „Фермата“ бе липсата на месо и шоколад.

Денонощието, което изкара при чорбаджиите в избор на втори дуелист, му върна щастието в живота – той обра крушите и джанките от дърветата в двора им и нападна настървено запасите им от хляб.    

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза