Меню

Избрани новини

Риалити

Шок във "Фермата: Нов свят"! Сиромасите - в богаташката ферма, чорбаджиите - в бедняшката

Без ни най-малко да очакват, на играчите от двете ферми им се наложи бързо да си съберат бохчите и да напуснат владенията си

Драматичен обрат за участниците във "Фермата" на 7-ми октомври.

Сиромаси и чорбаджии имаха само 15 минути, за да съберат багажа си и да се явят в дворовете си с пълните дисаги.

Никой от тях не знаеше къде отиват и какво ги очаква.

В настъпилата неочаквана за тях суматоха, някои от чорбаджийите бързаха да си приберат пресите за коса, а сиромасите започнаха да се тъпчат с храна, не знаейки дали не отиват някъде на още по-голям зор и глад.

Въпреки че някои от по-съобразителните играчи се усетиха какво им предстои, но за други шокът беше голям.

В края на краищата стана ясно, че сиромаси и чорбаджии сменят фермите си и оттук-нататък до второ нареждане, ще обитават противниковите лагери.

Още с влизането в новите си владения, те започнаха да изразяват възмущение и омраза към противниковия отбор.

Сиромасите се нахвърлиха върху храната и съдържимото на чорбаджийския хладилник, разхвърляха дрехи и наскачаха в басейна, завистливо оглеждайки придобивките на богатите си опоненти.

От своя страна чорбаджиите се изумиха от мизерията и мръсотията в имота на съседите си и се заловиха яката за работа, с целта да облагородят стопанството и да докажат, че и в бедност може да се живее чисто и естетично.

Както може би и да докажат максимата, че бедният си остава беден, щото е мързелив и недодялан, а мисленето на богатите е така устроено, че хем лукс да си създадат, хем от нищото пари да правят.

Ще следим с интерес следващите епизоди, за да разберем как ще се развият двете ферми с подменените си стопани и дали ще се потвърдят житейските примери от реалността.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати