Меню

Избрани новини

Риалити

Предложение за брак във „Фермата“

Участник в шоуто реши да поиска ръката на приятелката си

Месец след старта на „Фермата: Нов свят“ участници в риалитито вече взимат съдбоносни решения. Софтуерният милионер Митко Караиванов, който влезе в шоуто с амбицията да спечели голямата награда от 100 000 лева и да я вложи в академия за програмисти в родния Димитровград, е готов да предложи брак на приятелката си, обяви самият той в предаването.

За да впечатли любимата си Ваня, 35-годишният мъж сам изработи венчален пръстен. Идеята за нестандарното бижу бе на английската възпитаничка Елизабет Илчева, която е сред най-близките приятели на Митко в риалитито. Докато пренареждаше чакъла на пътеката в двора на чорбаджиите, тя намери камъче с формата на сърце и го връчи на Митко със заръката да го прикачи към връв. „Така ще е свързано с „Фермата“, където ти реши, че искаш да се омъжиш за нея, и ще бъде супер сантиментално!“, аргументира се Бети, а Митко я прегърна с благодарност.

АНКЕТА: Кое от предаванията в новия телевизионен сезон следите?

Митко подготвя за любимата си Валя фермерски годежен пръстен

IT специалистът има връзка от шест години, двамата с приятелката му живеят заедно в родния му град. С Ваня сме говорили доста пъти за брак, но като цяло моето отношение винаги е било по-скоро негативно. Не съм намирал за нужно да се женим, защото аз така или иначе я обичам“, изповяда се пред съотборниците си Караиванов. „Но във „Фермата“ усещам колко много ми липсва и искам да я направя щастлива, независимо от това какво мисля аз за сватбата“, разчувства се Митко.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати