Меню

Избрани новини

Риалити

Влюбената Паулина от „Фермата“ иска фермерско бебе

Искам фермерско детенце! Искам момиченце!“, кокетничи Паулина пред Краси

Седмица след първата им целувка в риалитито „Фермата: Нов свят“ палавата чорбаджийка Паулина Ванегас заяви на автомонтьора Краси Джунов, че иска да си имат дете. Шокиращата реплика бе част от плана на хубавицата да провокира ухажора си и да разбере дали наистина е влюбен, или просто трупа точки на неин гръб в национален ефир.

 

Силиконката сподели страховете си с най-младата участничка в шоуто – 22-годишната многодетна майка Веселка от село Борима. Застанали на прозореца в оградата, която разделя стопанствата на бедните и богатите, двете жени се съюзиха в желанието си да изкарат Краси от зоната му на комфорт.

„Има моменти, в които усещам, че ме наблюдава, и ако нещо ми липсва, ми го дава, което е готин жест. Но има и моменти, в които въобще не му пука. Струва ми се, че лъже“, изрази опасенията си Паулина.

 

„Влез в неговата  игра, манипулирай го психически. Кажи му, че искаш дете, или го изчакай да стъпи накриво и му вдигни скандал!“, посъветва я Веселка, която изненада Паулина с уменията си на стратег в любовта.

Джунов, който преди две седмици наруши правилата на риалитито, бягайки от сиромасите посред нощ, за да се добере до Паулина, посрещна с усмивка офертата да става татко.

 

Кое от предаванията в новия телевизионен сезон следите?

 

За децата трябват пари“, заяви той, а Веселка го контрира. „Аз нямам пари, но имам три деца, и си ги обичам и ги гледам. Това ще е голяма атракция, да си направите дете във „Фермата!“. „Аз искам, ама той се пази, не пуска! Искам фермерско детенце! Искам момиченце!“, започна да кокетничи Паулина, а Веселка подложи беглецът Ромео на „Фермата“ на кръстосан разпит. „Ти що не казваш на това момиче, че го обичаш?“.

 

„Ще й го кажа, аз си я обичам!“, добродушно отвърна нашенецът с минало на еротичен модел в Испания.

„Мислили ли сте за сватба?“, попита Веселка, но Краси отговори уклончиво, че първо трябва да спечели пари. При опита на Веселка да изкопчи информация за сексуалния им живот, той директно се врътна и си тръгна. „Краси има леко несекусално поведение към мен. Само целувки и нищо!“, ожали се Паулина. „Ти чакай да излезем от тук и ще видиш „леко“!“, закани й се Джунов.

 

За разлика от него, Жулиета на „Фермата“ има какво да губи от забежката си в риалитито. На няколко пъти тя споменаваше гаджето си бизнесмен, който я издържа финансово. Ден след като продукцията смени местата на чорбаджии и сиромаси Паулина призна, че 7-годишната им връзка е белязана от доста изневери и унижения и Краси е бил поводът да събере смелост да напусне партньора си.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати