Меню

Избрани новини

Риалити

Съблякоха голи всички във „Фермата“

Втората седмица след обединението на сиромаси и чорбаджии „Фермата: Нов свят“ започна прединфарктно

При подаден знак от водещия Иван Христов участниците получиха 15 минути, за да съберат всичките си дрехи и да се строят на двора. Последния път, когато получиха такава директива, сиромаси и чорбаджии смениха стопанствата си и богатите изпаднаха в ступор от мизерията в апокалиптично скованото имение на бедните.

В разгара на целия екшън по опаковането на куфари и мешки, военният Станислав Борисов се опита да постави рекорд по пиене на прясно мляко. Пред очите на Иван той пресуши една бутилка от страх, че ще се пренесе на място, където ще го държат гладен.

Организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова посегна към шоколада си, а детската учителка Маргарита и футболистката Велислава започнаха да тъпчат салам в джобовете си. Изпълнили първата задача, фермерите получиха от Иван и втора – за две минути да свалят всичките си дрехи и да останат по бельо или бански. „Сега сте по-еднакви от всякога – полуголи!“, подкачи ги водещият и ги поведе към сиромашкото стопанство, пеейки „Тих бял Дунав“.

Кое от предаванията в новия телевизионен сезон следите?

Фермерите изпаднаха в еуфория, когато откриха на масата в кухнята комплекти с народни носии, и трескаво се заобличаха. „Стената на презрението и омразата между между бедните и богатите е много по-здрава от тази, която имахте тук. Едно от първите неща, по които човек може да си направи грешна преценка за друг, са дрехите. Сега ще имате възможност да опознаете без предразсъдъци душите на хората, с които сте се събрали, защото започва седмицата „Назад във времето“, разясни Иван.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУКЕтикети Фермата, риалити

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати