Меню

Избрани новини

Риалити

Любовно признание разтърси „Фермата“!

Зашеметен, Митко Караиванов едва успя да проговори след чутото.

Пламенно обяснение в любов разтърси риалитито „Фермата“. Един от участниците в шоуто остана без думи след страстното признание на половинката си, с която не се е виждал повече от месец. Софтуерният милионер Митко Караиванов се просълзи след видеообръщението на любомата си Ваня, което тя направи точно преди дуела с най-големия му дразнител в шоуто, патриотът Ивайло Шопски.

„Здравей, любов! Искам да ти пожелая много късмет и успех в дуела! Като за начало можеш да покажеш как играеш игри - винаги за победа! Стискам ти палци, вярвам в теб! Липсваш ми изключително много, но още ти е рано да се прибираш. Обичам те!“, призна от сърце Ваня. Зашеметен, Караиванов едва успя да проговори след чутото. „Ванюша, много ме разклати!“, с пресипнал от вълнение глас промълви той.

Кое от предаванията в новия телевизионен сезон следите?

След пет седмици в шоуто IT специалистът вече усеща болезнено липсата на своята любима, с която е заедно от шест години и вече е готов да й предложи брак. Малко преди Митко да влезе във „Фермата“, той и половинката му преживели лична трагедия - изгубили нероденото си дете. Караиванов обаче е категоричен, че веднага след като излезе от шоуто двамата ще продължат с опитите за бебе.   

Ивайло Шопски, който е известен като един от най-противоречивите участници в шоуто, от своя страна не показва никакви емоции преди дуела. „Само аз разгадах какъв лицемер е Митко. Гледал е твърде много сезони на предаването, изучавал е дуелите, знае реплики – за мен той е прозрачен! Ако не бях аз, той нямаше да изпъкне“, заяви родолюбецът. Митко обаче не му остана длъжен. „За мен Ивайло е нещастен човек. Аз чета много литература за бъдещето, интересувам се от пътеществия в космоса, а той живее в 19 век и прави възстановки за воеводи“, пренебрежително отсече Караиванов.

Агитката на Митко Караиванов

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати