Меню

Избрани новини

Риалити

„QUEEN“ на тъпани и гайда във „Фермата“

Формацията „Тропангелес“ направи We will rock you

Феноменално изпълнение на хит на „Куин“ разтърси „Фермата“.

Формацията „Тропангелес“ направи We will rock you, свирейки на гайда и два тъпана. С това парче Димитър Калайджиев и Венцислав бяха изпратени на дуел.  

Младият бизнесмен и бившият полицай ще премерят сили в битката за оставането си в шоуто в събота вечер. Димитър обаче се чувства победител още от сега, защото е по-стабилен емоционално и има подкрепата на повечето фермери.

„Аз имам по-голям шанс на дуела, не защото превъзхождам опонента си физически, а защото го превъзхождам психически. Венци неведнъж е признавал, че прожекторите на арената и огромната публика го плашат“, каза Калайджиев.

„Митака направи генерална грешка. Още не съм показал това, на което съм способен. Ще го удари товарният влак“, закани се екс полицаят.

Междувременно Красимир сподели пред Дана, че има надежда за връзката си с напусналата никарагуанка Паулина и след като излезе от Фермата ще й се обади и ще отиде при нея.

Дана му пожела успех и мъдро го подкрепи, казвайки му "че на щастието ръцете са къси" и човек също трябва да протегне ръце към него.

Фермерката на седмицата Силвия пък, се е увлякла в любовни трепети с египтянина Сами и леко неглижира фермерските си задължения.

Това страшно много дразни Маргарита, която освен че има забележки към трудолюбието на Силвия, ревнува от взаимоотношенията им с атлетичния чаровник.

 LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати