Меню

Избрани новини

Клюкарник

Проституция и наркотици разделиха тризначките!

Мъжът на Любов имал доста криминален бекграунд

Тризначките се изпокараха и разделиха, а причината е кокаин според прибралите се у нас Вяра и Надежда. В интервю за bTV те се отрекоха от сестра си и я обвиниха в егоизъм. През 2006 година трите се прочуха с участието си в Биг Брадър, където победиха и спечелиха 200 000 лева от, но днес нямат пукната пара и смятат печалбата за проклятие. 


Любов, която всъщност спечели шоуто, прибрала всички средства в своя банкова сметка, до която достъп двете сестри нямали за сметка на гаджето на победителката.

Той ги вложил в бизнес начинания, от които двете момичета не разбрали нищо. Те обаче не се разсърдили на тризначката, а продължили да я обичат, но след като тя се събрала с бащата на детето си, триото се разделило.

Първа за Англия заминала Любов, а Вяра и Надежда пристигнали след осем месеца и заживели в апартамент под наем. Приятелят на Любов обаче не само че не работел, но и непрекъснато друсал кокаин, твърдят двете.

Вдигал скандали и се държал ужасно, затова животът с него бил ад, писа ХотНюс.бг. В Лондон двете, често оставали без подслон. Приютявали ги в местна църква, където спели бездомницте. Работели като чистачки и макар, че имали ухажьори, но те ги отблъсквали. Тежкия живот в странство и ареста окончателно ги принудил да се приберат у нас.

Във Великобритания останала само Любов, която има дете на близо година.

Според сестрите, ако се продаваш в Англия можеш да живееш доста добре. Те имали много предложения за компаньонство, но така и не приели офертите, които неведнъж излизали именно от приятеля на сестра им Любов. По техни думи той им предлагал да ги уреди на срещи с мъже, които плащали между 300 и 500 паунда на вечер…

Майката на тризначките, която според новата им версия не им е истинска майка, а леля също била на острова. Всъщност те поставиха под съмнение и истиността на факта, че са тризначки, защото някакъв доктор им бил казал, че едната е с 4 години по-голяма от другите две.

Двете несретници смятат, че полицейската акция им е била инсценирана за да ги изгонят от квартала където живеели, защото си търсели правата и не се поддавали на опитите да ги вкарат в схемата – дрога – проституция.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какви светски новини искате да четете през 2023 година?

 

Покажи резултати