Меню

Избрани новини

Клюкарник

Зов за помощ! Тризначките се провикнаха от Лондон след като ги арестуваха – Бойко Борисов да ни помогне!

Сестрите са безработни и страдат от полицейски репресии

Пореден скандал с участието на позабравените тризначки от Благоевград се завъртя, но този път проблемите идат от британската столица.

Надежда от риалити триото се обърна към премиера Бойко Борисов с искане да я защити от британската полиция.

Моля Примиера на нашата държава да ни помогне Бойко Борисов”, дословно (без редакторска намеса) се обръща Надежда към министър-председателя на България. Тризначките Вяра, Надежда и Любов заминаха за Лондон, уж за нов живот, но така и не успяха да се интегрират в мегаполиса където щастие намират милиони поляци, пакистанци, индийци и т.н..

Триглавата ламя дори се прекръсти на Фейт, Лав и Хоуп, но и това не помогна вписването им сред лондончани.

Проблемите на Хоуп (Надежда) започнали късно вечерта в събота, русокоска се оплака, че местни полицаи я задържали по обвинение, че ги е удряла. Не стига това, ами и консулът ни в Лондон–Николай Иванчев, въобще не обърнал внимание на жалбите й, жалва се риалити героинята.

Загубила всякаква надежда, Надежда тъси помощ директно на най-високо ниво:

„Към кого да се обърна живея в UK Кингстън полиция ме арестува и твърди, че съм ги удряла. Нищо не разбирам помолих да се обадят на посолството, но не ми помогнаха и аз отидох на крака в посолството на България, но консула Николай Иванчев вървейки ни каза (ето ти това вестниче и се оправяй) Моля Примиера на нашата държава да ни помогне Бойко Борисов!”, пише обезверената ВИП персона в социалните мрежи.

Тройката руси кебапчета търсят сега адвокат, тъй като по думите им, полицията в Кенсингтън редовно ги репресирала и то от години.

Вяра, която все пак не губи надежда разказва, че на няколко пъти местни полицаи ги обвинявали, че имат фалшиви документи. Трите сестри не разбират защо органите на реда ги тормозят, но се заканиха да си наемат юридическа защита.

„Държаха ни без никакви обяснения от 10 до 10:30 часа и ни пуснаха без никакви документи. Не казаха и защо сме задържани. Ще потърсим адвокат”, реве в един глас триглавата ламя и
обяснява, че животът им в кралството въобще не е лек и са безработни.

„Чувстваме се като в концлагер”, жалва се Надето. Освен това послание трите ще пишат и лично писмо до Бойко Борисов, за да им оправи живота и да се скара на консула ни, че не е обърнал внимание на зова им за помощ.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати