Меню

Избрани новини

Клюкарник

Гринго пак влиза в затвора след побой над невинен разносвач? (пълни подробности)

Мутренската изцепка може да му коства до 5 години зад решетките

Драмите и трусовете в живота на Софи Маринова и Гринго са по-чести и по-заплетени от трагедиите в турските сериали.

След като веднъж съдбата ги раздели заради криминалните ядове на айтозлията с прокуратурата, после сключиха брак, вдигнаха сватба, разведоха се, а после пак се събраха, влюбените мислеха, че вече нищо не може да попречи на любовта им. Оказва се обаче, че не са били прави, защото Гринго може отново да влезе в затвора. 

Преди дни стана ясно, че бившият бодигард е пребил разносвач на храна по домовете, заплашил го е с нож и го е предупредил да си мълчи за случилото се, за да не пострадат близките му. Поредната изцепка в стил мутра от 90-те на Гринго се е разиграла в София.

На двамата със Софи им се дояли банички, но тъй като ги домързяло да излязат и да си купят сами, си поръчали да ги доставят до вратата на дома им. 

Когато разносвачът пристигнал на адреса, татуираният бабит му вдигнал скандал и изразил бурно недоволството си от доставените тестени вкуснотии. Човекът най-вероятно е обяснил, че не отговаря за качеството на продуктите, а задължението му е единствено да достави направената поръчка, което пък още повече засилило агресията на Гринго. 

Бившият затворник извадил нож срещу момчето, след което го нападнал с юмруци и му нанесъл жесток побой. След като излял гнева си, татуираният ром заплашил момчето, че ако се разприказва, ще пострадат и той, и семейството му. За щастие, разносвачът не се поддал на заплахите, извадил си медицинско и подал жалба в Столичната дирекция на вътршните работи, писа Галерия. 

Заради този случай е много вероятно Гринго да влезе в затвора. Ако пребитият разносвач успее да докаже, че му е нанесена средна телесна повреда, законът предвижда наказание лишаване от свобода до 5 години. При лека телесна повреда, наказанието е до две години или поправителен труд. 

Тъй като Тодор Давидов - Гринго не е с чисто съдебно минало, със сигурност няма да мине между капките и парите на Софка няма да му помогнат. Миналото лято любимият на певицата излезе от затвора след 10-месечен престой заради рекет. Тогава Гринго сключи споразумение с прокуратурата. В последствие Софка сама сподели, че е платила 100 бона, за да освободят мъжа й, коментират колегите от ХотАрена.. 

"Дадох си всичките спестени пари, защото го обичам и исках да е на свобода, за да се оженим. Платих на адвокати и където трябва за почерпки, само и само да го пуснат. Той много добре знае, че без моите пари щеше да лежи още", разказа Маринова по време на раздялата им.

Този път любимката на народа ще трябва да се раздели отново ще не ще с жребеца, за който тя твърди, че й легнал на сърце с грубите креватни изживявания, които й дарявал.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза