Меню

Избрани новини

Пикантерии

Разделили ли са се наистина Софи Маринова и Гринго, вижте видеото...

Гринго записа клипче с обяснение, действително ли са сложили край на брака си с гласовитата поп-фолк певица

След десетките спекулации в медиите по темата с раздялата на Софи Маринова и Гринго, само 3 месеца след приказната им сватба, Гринго реши да запише видеосъобщение към всички любопитни и да внесе светлина в тунела на заплетената им любовна история.

Последно време Софка е засичана само в компанията на сина си Лоренцо по участия и в заведения и оттам тръгнаха слуховете, че нещо в новосформираното семейство не е наред.

Публикуваме видеото, в което Тодор Давидов - Гринго признава, че има раздяла, решението за която за първи път от 4 години са взели взаимно, както твърди той.

Мачото от Айтос не отваря дума в клипчето за физическото насилие, на което е била подложена Софчето, нито за счупената й ръка. Но пък й пожелава много успехи, здраве и щастие...

Факт е, че само преди няколко дни тя свали гипса от ръката си, с който ходеше по участия и с който дори се появи на купона по повод 35-ия рожден на близката си приятелка, кума и колежка Преслава.

На въпросното парти Софи беше прикрила гипсираната си ръка с цветен шал на флорални мотиви, но това не убегна от бдителните очи на присъстващите.

Пред близки и приятели гласовитата певица от Етрополе се е оплакала, че по време на жесток скандал между нея и пресният й мъж, той й е счупил ръката.

Това не е първи път, в който добродушната Софка дава сигнал, че алфа мъжкарят я бие.

Преди 3 години, тя имаше отново нараняване по ръката, която дори се наложи да зашиват в болницата.

След поредното насилие явно 45-годишната дама е решила да сложи край на издевателствата над нея и да даде на "младоженеца" зелена светлина.

Припомняме, че през 2017-та година Тодор Давидов - Гринго беше тикнат зад решетките в обвинение за рекет на айтоски бизнесмен. След като лежа 10 месеца в Казичене излезе през юни 2018-та.

Появи се информация, че насилникът посягал на жена си не от ревност, а заради пари.

Той искал работливата и заможна певица да му плаща хазартните дългове.

Твърди се, че заради страстта си по хазартните игри е профукал 200 хиляди лева само през последната година.

А наскоро дори се домогнал и до подарените им на сватбата 40 хиляди лева.

На развод със Софчето склонил под заплахата, че ако не си тръгне мирно и тихо, тя ще подаде жалба в полицията, което директно го вкарва в зандана за 3 години, тъй като е с пробационна присъда с 3-годишен изпитателен срок.

На 26 юни Софи Маринова се развела с Гринго.

Скоропостижният развод е постановен от съда в Етрополе, като раздялата е по член 50 от Семейния кодекс - по взаимно съгласие и само с едно явяване пред магистратите.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати