Меню

Избрани новини

Клюкарник

Млади животновъди! Кумовете Преслава и Павел подариха живи добичета на младоженците Софка и Гринго! (снимки)

Софи веднага се наточила да коли животните за да изхранва многобройната си фамилия в Етрополе

Макар и на пръв поглед сватбата на Софи Маринова и Тодор Давидов – Гринго да изглежда като типичната за звезда от ранга на булката, тя беше далеч от обичаите и печки, сервизи, тенджери и пасатори липсваха сред подаръците поднесени на младото семейство от техните гости.

Всъщност материалните подаръци бяха изместени от живи или поне що се отнася до тези от кумовете.

„Вижте какви красиви, живи подаръци получиха младоженците Софи и Гринго от страната на кумовете. Теленце, агънце и яренце. До сега спорих със Софчето да ги заколят или не. След 30 минутни Уговорки, тя се предаде, Решихме - няма да ги заколят, ще си ги отглеждат! Браво Софче и Гринго!“, така близката приятелка на булката Софи Маринова Дони Василева Чачова издаде какво всъщност са подарили кумовете Преслава и Павел, видя репортер на LifeOnline.bg.

ВСИЧКО ЗА СВАТБАТА НА СОФИ МАРИНОВА ЧЕТИ ТУК! 

Теле, яре и агне подариха Павел и Преслава на Гринго и Софи Маринова

Домашните „любимци“ най-вероятно ще бъдат отглеждани в някоя от селските къщи на семейството или в Айтос от където е родом Гринго или в Етрополе където е родата на Софчето.

Тя, както става ясно, бързала да нахрани голямата си фамилия с добичетата, но Дони я убеждавала с часове да не посяга на животинките.

В крайна сметка яре, агне и теле оцеляват … поне засега.

По сметки на зевзеците, Преслава и Павел пак са минали „тънко“, като изчисляват че армаганите им са излезли около 300-400 лева.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.


 Коментари (1)

Дони Чачова Грешите, не са подарили Преслава и Павел животинките, а хора близки до тях. Затова пише - от страната на кумовете, а не, кумовете.
27.03.2019 18:52 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза