Меню

Избрани новини

Клюкарник

Гладни и омършавели тризначките се прибраха от гурбета в Англия след ареста!

Скандалните риалити георини Вяра, Надежда и Любов, по-известни като Тризначките, се завърнаха у нас отслабнали и мършави.

След скандалния арест в Лондон преди две седмици на Надежда, тя и Вяра се качиха на самолета и се прибраха в България, а сестра им Любов остана при бебето Виктория. Двете сестри се разходиха по центъра на родния Благоевград като предизвикаха доста шушукания, тъй като е известно, че не са обичани от съгражданите си. На всички обаче има направи впечатление, че двете са видимо отслабнали, а според запознати това се дължи на стреса покрай ареста им на 5 октомври, пише struma.bg.


Припомняме ви, че Надежда беше арестувана в Кингстън заради нападение над полицай. Новината съобщи самата тя с пост в социалните мрежи. След множество перипетии у нас, в това число и съдебни дела, триглавата ламя  отиде да търси щастието си на Острова.

 

Те обаче не успяха да се интегрират, макар и да смениха дори имената си с техните британски преводи. Работиха за кратко ниско платена работа и явно гладът е дал своето, щом жените са отстлабнали до неузнаваемост.

Така и не успяха да научат езика и явно, и там им е било писано да се сблъскват с органите на реда.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати