Меню

Избрани новини

Риалити

Разкрити са хонорарите на участниците в „Черешката на тортата“

Някои звезди си издействали тайничко по-високо заплащане от останалите

 

Участниците в кулинарното предаване „Черешката на тортата” получават хонорар от 1500 лв., за седмица работа в шоуто.

Снимачният процес започвал в неделя и завършвал в четвъртък, като всеки снимачен ден се таксувал по 300 лв. Отделно всеки един получавал на ръка 140 лв., в деня, в които пазарува хранителните продукти, с които да нагости останалите участници.

 

Снимките на епизодите обикновено започвали в 17:00 и приключвали с края на вечерята, което отивало до към 12:30 , 1:00 след полунощ.

 

На някой от по-известните сумата се виждала твърде скромна и те успявали да си издействат допълнителни „бонуси“ зад гърба на останалите оправдавайки се, че се налага да отменят изяви тъй като са ангажирани цяла седмица със снимките на предаването.

 

От доста време зрителите на предаването негодуват, че продуцентите въртят едни и същи участници, мнозина от които вече са снимани в скорошни сезони, а други интересни личности не толкова приближени до екипа и телевизията са оставени в забвение.

 

Други протестират, че някои от домакините посрещат гостите си в ресторанти, а не в домовете си. Други пък недоумяват защо участват популярни личности, които хал-хабер си нямат от готвене и викат на помощ роднини и приятели.

 

За да разнообрази шоуто, в новия сезон на „Черешката” шеф Иван Манчев промени регламента. Всяка седмица знаменитостите получават задължително условие за готвене с определен продукт, което трябва да изпълнят.

Припомнете си, че започналото като готварско шоу за знаменитости се превърна в бледо скандалджийско копие на ВИП Брадър, след като първоначалните унгарски продуценти от „Паприка латино“ се оттеглиха от българския пазар и оставиха шоуто в ръцете на „Олд скул“, които продуцират и родният „Биг Брадър“.

 

 


LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати