Меню

Избрани новини

Риалити

Съмнителен бял прах! Фънки какви са тези бели линийки на масата ти в „Черешката“? (проблемна снимка)

Снимка: Фейсбук / Черешката на тортата

Вечерята на Фънки се превърна в истинска вакханалия

В "Черешката на тортата" Фънки и Константин в компанията на Джийсън Брад Люис и Жана Бергендорф си спретнаха вакханалия, докато Деси Тенекеджиева е по голяма нужда, или поне така изглежда картинката от тази снимка на първо „четене“.

Фотото е щракнато по време на домакинството на Димитър Ковачев – Фънки в „Черешката на тортата“. Гости му бяха верният другар по чашка Коцето, певицата Жана Бергендорф, режисьорът Джийсън Брад Люис и Деси Тенекеджиева.

На кадъра развеселеният Фънки е награбил Джийсън в чийто скут се е намърдала Жана Бергендорф, а от ляво е прегърнал поп фолк любимеца си Константин.

Всички са ухилени и очевидно настроението е на макс.

Освен ядене и пиене обаче на масата на Ковачев се забелязват и странно подозрителни и на пръв поглед необясними „бели линии“, които първо забеляза читател на LifeOnline.bg.

Белите чертички подобни на прахообразно вещество наредено и готово за консумация седи точно между Фънки и Джийсън, но по-подзрителните могат да кажат, че изглежда сякаш всеки крие под масата и по една сламка, с изключение на Брад Люис, чиито ръце се виждат и двете.

Загадъчни бели линии се появиха се появиха на масата у Фънки по време на "Черешката на тортата"

Озадачени от фотото, от редакцията на LifeOnline.bg се свързахме с Джийсън Брад Люис за да обясни какво точно виждаме.

Той развеселено ни успокои, че съмненията са напразни.

Аааа, да сега като гледам изглежда много подозрително, но повярвайте ми не е нищо свързано с бял прах. Това са дръжките на цветчета, които някой на масата направи от хартия. Не помня кай беше, едно за Жана, едно за Деси... нещо такова. Но нищо незаконно. Как си представяте пред екип 20 човека, някой да си позволи подобни неща.

Аз поне не съм забелязал нищо нередно да се случва през седмицата прекарана с Фънки, Коцето и Жана… А Деси, тя беше на лаптопа… нон стоп…“ обясни фотоса, финалиста от Х-Фактор и настоящ режисьор на предавания, реклами и музикални клипове Джийсън Брад Люис.

Доказателството на думите идва и като кадър, в който се виждат цветчетата, за които говори.

Не са линии и всичко е точно...

За топлото посрещане и вкусната вечеря, гостоприемният Фънки получи максимума точки от останалите участници и води в класирането. Утре гости ще посреща Тенекеджиева, а седмицата затваря Коцето.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (8)

Калояна Това не е дрога
15.01.2020 22:15 / Отговор
Шушан Е ЯСНО, ЧЕ НЕ Е, НАЛИ ДЖИЙЗЪС ГО КАЗВА
15.01.2020 23:21
Фотошоп Като са правили фотошоп, да бяха изравнили цвета на "дръжката" и цветето и да бяха махнали прахоляка отстрани. Да се шмърка върху телефон е нормално, защото е гладко и лесно подвижно ,и честа практика, когато няма много материал. Явно само един от компанията си го е "позволил"....
16.01.2020 17:24 / Отговор
Роско БАСИ КАК СИ ЛИЧИ, ВЕРНО. НЕСКОПОСАНО. СЕГА ПУСНАХА И СНИМКА УЖ С ЧИСТИЯ ТЕЛЕФОН АМА И ТЯ Е ЗАМАЗАНА... НАРКОМАНИИИИИ
16.01.2020 19:03
Гага Лъжа и пак лъжа. Конкуренцията си измисля черти,мерти. Вярват им жадните за жълти новини.
16.01.2020 20:02 / Отговор
Yuliasix Доставим груз из Китая до Вашего склада
Транспортная компания Маэстро Шиппинг Компани , Владивосток
телефон 8 (964) 443-11-30
почта [email protected]
10.02.2020 19:47 / Отговор
ЯСЕН-ЯСНИЯ И да е дрога тва на снимката и да не е , отдавна са напълно ясни само Тенекията и Джейсън жената , не опитвали дрога уж , а Шрек , Жана Торбата и Коцето си перкат лентички и все още...
29.02.2020 20:14 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати