Меню

Избрани новини

Риалити

Парите променят! След като се задомила, Светлето Василева се кротнала и вече е добро момиче!

Мадам Гущерова станала нов човек след като срещнала мъжа си

„Не се гордея с миналото си, съпругът ми и дъщеря ни ме промениха", това откровение направи в "Черешката на тортата" настоящата госпожа Гущерова.

Бившата плеймейтка и сега любяща съпруга и майка сподели пред останалите участници в кулинарното – клюкарското предаване, че с днешна дата не е особено горда от ранните си години. Безразборните връзки, бурния светски живот и нощните купони тя остави зад гърба си преди две години, когато се омъжи за Християн Гущеров и вече е примерна, друг е въпроса дали това важи за него.

 

Ванко1 посредник при срещите на Николета с ? Богаташът пред фалит, продава къщата си в Бояна!

 

"Много приятно съм изненадан от Светлана. Тя е променила своя мироглед, отдава голяма част от себе си на семейството и семейните ценности. Също си е извадила поука за това каква е била преди и каква е сега", похвали Гущерова друг персонаж със спорно минало Наско Месечков.

Светлана обаче не върна жеста когато оценяваше домакинството на балерона. Без да знае за милите думи, които хореографът изрече по нейн адрес, в края на вечерята Светлана му даде най-ниска оценка - 7, писа ПИК.

Оправданието й разбира се не бе, че просто иска да спечели тя, а че прави това, тъй като сравнява всеки мъж със своя съпруг, който готвел като истински шеф, че и отгоре.

 

Месечков заченал децата си без акт? Всичко за брака и инвитрото на жена му! 

 

"Хриси готви уникално и очаквам от мъжете в нашата седмица да ме изненадат повече от него, за да им дам по-високи оценки", мотивира се Светлана.

Припомнете си, че името на бившата плеймейтка през годините бе свързвано с редица скандали и връзки с повечето известни богаташи на родния джетсет. Наско пък още страда от скандалите с хомо привкус, които го споходиха паралелно с известността.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза