Меню

Избрани новини

Пикантерии

Ванко1 посредник при срещите на Николета с Гущеров? Богаташът пред фалит, продава къщата си в Бояна!

Анонимен сигнал до редакцията на LifeOnline.bg

Християн и Николета се виждат от средата на август, а първата им среща се е състояла в къщата на Гущеров в Бояна, твърди анонимен сигнал получен на редакционната поща на LifeOnline.bg.

Рандевуто се случило в нощта, в която жена му – плеймейтката Светлана Василева е на шопинг в чужбина (Австрия).

Ролята на посредник е изиграл бившият рапър Ванко 1, който е близък авер на футболната половинка още от годините когато Николета е никому неизвестна.

Според анонимката, той докарал Николета и сестра й в имението на Християн, а потайната среща не е на чай или кафе, а пари срещу интимност. Финикийските знаци се предавали директно в плик, а в някой случай чрез трети лица, които ги предавали на получателя.

Явно клиентът е останал предоволен, защото следват нови срещи на различни места в София, предимно през деня, а след тях сметките на Гущеров олеквали със 70-80 бона на месец, разказва анонимният източник, чиято информация е непотвърдена.

Твърди се още, че  скъпите почивки на Николета до екзотични места също идвали от съпруга на колежката й. Освен това пловдивчанката получавала скъпи подаръци основно дрехи.

Срещата, за която се разчу по-рано от сайта Слава.бг била по следната схема:

Християн е с жена си в Австрия и е наясно, че тя ще се прибере в България по някое време, оставяйки го без надзор.

Скъпо платената му любовница е на „стендбай“ и чака повикване. Когато датата, в която Светлана ще лети за София е уточнена, Николета бива уведомена да си вземе билет за обратната посока - фактически съпругата лети за България, а любовницата за Виена, обяснява подробностите сигнала.

Влюбените гугутки имат заедно ден – два, след което следва нова размяна - Николета с парите от хонорара си плюс шопинга се връща насам, а Светлана лети наобратно.

Според доносника, всичко е много конспиративно, двамата поддържат дистанционна връзка и често говорят и пишат по апликациите но трият всички доказателства - Християн заради жена си, а Николета не иска да се разбира защото, че взема директно пари за срещи и бяга от публичност, пазейки имидж.

Парите влезли по „сметката“ й от „вложителя“ Християн са много много сериозни, изчислява финансовите приходи източникът - от август до сега общата цифра действително надхвърляла 600-700 хиляди лв. Последният подарък за Николета бил за Коледа - пари в кеш за покупка на нов джип Мерцедес.

От къщата, която Християн продаде през март бил получил 7 000 000 лв, но уви парите вече свършили. Затова сега за продажба е обявена и къщата в Бояна но за много по - малка сума около 2 000 000 лв.

На практика Николета и Светлана са фалирали милионерското синче за 1-2 години. Апропо междувременно Ванко също си купил чисто нов мерцедес - логично е, изчислява подалият анонимният сигнал читател на LifeOnline.bg, според когото приятелят на Николета Ники Михайлов нищо не подозирал за страничните й доходи, а дори и да се досещал си траел, защото и той бил на червено.


Припомнете си, че преди години, предаването на Николета изтипоса Християн по гащи на плажа в национален ефир докато разпуска с тогавашната си половинка Мария. Тогава предаването целенасочено се ровеше в личния живот на бизнесмена и съпругата му, а главно действащо лице на "Папараци", тогава беше именно Николета Лозанова.


Редакцията на LifeOnline.bg не твърди, че разказаното в сигнала е 100% истина, но се чувства длъжна да държи информирани своите читатели, които са достатъчно разумни да преценят къде се намира границата между истината и лъжата.

И както обича да казва Николета Лозанова: "Мерси..."LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза