Меню

Избрани новини

Клюкарник

Фънки проговори за афтъра след снимките на „Черешката“ у тях!

Снимка: Фейсбук / Черешката на тортата

Партито било по-интересно от самото предаване?

Бандата, която приключва седмицата си в „Черешката на тортата“, не остави съмнение, че са се забавлявали много по време на снимките, та дори и след тях.

Димитър Ковачев – Фънки опроверга спекулациите завъртели се вчера в интернет пространството около снимка, за която първо съобщи LifeOnline.bg.

"Цял ден днес ми звънят за тази простотия... Ами не е вярно, не сме шмъркали кокаин! Аз си имам достатъчно пороци, този не е сред тях. Иначе пържоли и готино уиски не отказвам. Не мога да разбера само защо това момченце се прави на интересно и лъже така долно. Пълна идиотия, да ти кажа", казва пред Lupa.bg Димитър Ковачев-Фънки.

В сряда вечерта Джийсън Брад Люис, който споделя седмицата в „Черешката“ с Фънки, Константин, Жана и Деси Тенекеджиева, публикува снимка от вечерята в дома му. На фотоса се виждат две бели прахообразни линии напомнящи на кокаин нареден на дисплея на мобилния телефон на Коцето.

Снимката се разпространи бързо, появиха се и най-различни колажи по –темата. „ЧерТичката на тортата“, не закъсняха да преименуват предаването някои потребители.

ЧерТичката на тортата

Публична тайна от години е, че двама от участници в това издание на "Черешката" - Константин и Жана Бергендорф не крият, че са употребявали поне веднъж подобни забранени вещества. За Фънки до този момент нямаше такива данни, въпреки че в последните две години той е неотлъчно в компанията на Коцето и осъмва в чалга клуба му.

Пред LifeOnline.bg Джийсън обясни, че няма нищо такова и всъщност това са дръжките на хартиени цветенца, и дори изпрати снимка, за която твърдеше, че е „оригинала“.

Така се появи и следващия скеч свързан с изцепката „Цветница е… в Черешката на тортата“.

Цветница е... в Черешката на тортата

Очевидно притиснат да поправи грешката в четвъртък вечерта Джийсън Брад Люис обяви, че си е направил шега и публикуваната от него снима е монтаж. Той пусна нова версия на фотоса, на която белите линии не се виждат. Появиха се обаче съмнения, че може този път фотографията да е допълнително обработена.

 

Днес последен домакин ще бъде Константин, ако той не успее да събере максимален брой точки, то победител в „Черешката на тортата“ ще стане Фънки.LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати