Меню

Избрани новини

Риалити

„Игри на волята“ приключи! Не се радвайте - обявиха кастинг за нов сезон!

Зрителите избраха победителя между Добрин и Юлиян

Снощи приключи първото издание „Игри на волята: България", а с края на играта продуцентите съобщиха официално началото на кастинга за втория сезон на екшън шоуто.

На финала на първи сезон водещата Алекс Сърчаджиева съобщи, че очаква да се види с новите участници на морския бряг догодина, така че очевидно нов сезон на шоуто има. Въпреки че "Игри на волята" нямаше очаквания успех, а зрителите не разпознаха предаването като свое любимо, от NOVA явно ще ни покажат поне още един сезон.

Това значи, че връщането на Биг Брадър се отлага, макар че публикации твърдяха, че Големият брат ще се върне още догодина, пише ХотНюс.

На големия финал в „Игри на волята: България“ достигнаха учителят по физическо Юлиян, Веселин, странният добряк Добрин и оперната певица Ана Мария.

Финалистите Юлиян, Добрин , Ана-Мария и Веско

В две полуфинални битки бяха решени и двамата големи финалисти. В първата битка войните трябваше да подреждат тухли на маса и да балансират с въже. Целта беше да се подредят 10 тухли като тухлите се събираха по трасето с ходене назад.

Най-добър беше Веселин, следван от Добрин. На края останаха Ана Мария и Юлиян. Изключително малко не достигна на оперната певица да хвърли бомбата още в тази игра и да отстрани фаворита, но в крайна сметка Юлиян се справи и успя да се промъкне до следващата битка.

„Ако бях загубил от Ана Мария щях да направя публично самоубийство“, бяха първите думи на Юлиян. Най-разочарован беше Добрин, който подкрепяше Ана Мария.

За следващия сблъсък останаха тримата силни мъже, те трябваше да се справят с уникална битка включваща множество елементи. Първо трябваше да бутат 75 килограмови кубове по трасето. Кубовете бяха три. След това от тях трябваше да направят стъпала и да се покатерят на кула от където да свалят чук с който трябваше да разбият сандъци, в които имаше части от логическа задача и части от верига.

После ги очакваше задачата, която се оказа трудна за Веско, който стигна първи до нея, но Юлиян и Добрин го застигнаха и изпревариха. На следващия етап изпитанието беше пъзел, след решаването на който получаваха достъп до брадва, с която трябваше да разсекат въже.

Добрин, който през цялото време беше последен, успя да завърши първи. След него се класира Юлиян, а Веско така и не успя да стигне до пъзела.

И така до големият финал достигнаха Добата и Юлиян.

Зрителите на NOVA решиха 200 000 лева да спечели Добрин с 52,9% от гласовете.

Добата е истински акробат, на 27 години, зодия Водолей и родом от Карнобат. Израснал е в трудности и лишения и от малък се е научил сам да изкарва пари с тежък труд. Не пие, не пуши и се стреми да живее природосъобразно. За себе си казва, че има интерес към биоразнообразието, опазването на планетата и науката като цяло.

„Ядосвам се, когато видя как хората затрупват планетата с пластмаса, фасове и всякакви отпадъци“, споделя той и обяви, че е готов да умре за каузата си.

Смята с парите от наградата да помогне за спасяването на планетата.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати