Меню

Избрани новини

Риалити

Наско от "Игри на волята" цял живот яде само сирене, риба и картофи

Странната птица освен с храненето, впечатлява и с други екстравагантни изцепки в живота си

Отпадналият заради контузия на крака Атанас Бръндев от племето на "Траките" в "Игри на волята" е на странен хранителен режим от дете.

От малък Наско не яде месо и готвено.

30-годишният благоевградчанин се храни предимно с плодове, зеленчуци, риба, картофи и любимото му сирене.

Той уточнява обаче че консумира само българско бяло саламурено сирене и дори и не е опитвал стотиците видове сирена, които съществуват по света.

Непоносимостта му към месо и манджи датира от детските му години.

Майка му и баба му се опитвали да го подлъгват със сандвичи уж със сирене, в които слагали и малко месо, но той надушвал измамата и махал месото.

В студентските години пък, когато живеел на квартира в София, предупредил съквартирантите си да не слагат от своите продукти на неговия рафт в хладилника, за да не се опират техните "буркани с лютеница, салами и кренвирши" в неговото сирене.

След неколкократни предупреждения, видел ли чужди продукти на своята лавица, директно изхвърлял всичко през прозореца.

Заради специфичния си начин на хранене, дори не е заминал на студентска бригада в Щатите, защото се притеснявал, че няма да има с какво да се храни.

А когато ходи на гости на свои приятели, живущи в европейски страни, си носел храна от България и то предимно - бяло саламурено сирене.

Една от страстите на Наско е да хваща пътя към незнайни посоки.

След среща с бивши съученици, по повод 10-годишнината от завършването на гимназия, машинният инженер леко подпийнал хванал влака за София, по средата на пътя обаче го загризила съвестта и слязъл в някакво село.

Друг път след клубче с приятели директно отпрашил към Терминал 2, с желанието да хване първия самолет и да отлети където му очи видят, за съжаление обаче в близките 2-3 часа билети за самолет в която и да е посока нямало и той се отказал от идеята.

Колоритният Наско е несемеен и няма деца, но е горд вуйчо на детето на сестра си.

В "Игри на волята: България" се записал случайно. Цъкайки си на лаптопа видял реклама на предаването и пратил заявка за участие.

След две седмици му се обадили, а той вече дори бил забравил, че е кандидатствал.

Леко се притеснил тогава, че няма нужната физическа подготовка за участие в такъв тип риалити, тъй като спорта е далече от неговото битуване, но повече се разтревожил какво ще яде по време на снимките на предаването. Така или иначе тръгнал с желание и даже не искал да знае подробности около условията, в които ще живее, задачите, игрите и като цяло каквото го очаква в рамките на формата.

Неговите фаворити в шоуто, което той напусна, са 32-годишните близначки Елена и Стефания и той се надява именно те да спечелят наградата от 200 хиляди лева.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати