Меню

Избрани новини

Риалити

Ричи от Мадан излиза маскиран – пишман бизнесменът разви страхова невроза?!

Краят на един неосъществен милионер

Безработният фитнес треньор Ричард Величков, който се забърка в грандиозен скандал, представяйки се за вносител на опасни хапчета за отслабване, вече все по-рядко се появява на обществени места.

В редките случай когато подава увесен нос навън, той е дегизиран с тъмен анорак и качулка.
След сполетелите го несполуки и нападения, най-нисичкия „Мистър София“ развил страхова невроза и се опсявал да не го бият пак, шушукат клюкарите от Студентски град.

От месеци насам той излизал само в краен случай и пазарувал на прибежки от кварталния магазин. Малко преди Коледа обаче е засечен на касите в известна верига за играчки, където пазарувал подаръци на близки приятели с деца, пише „Галерия“.

През цялото време стоеше на тръни да не го разпознаят и се оглеждаше притеснен на всички страни“, цитират очевидци от изданието.

Припомнете си, че след като спечели по странен начин титлата "Мистър София", Ричард Величков нашумя с участието си във ВИП Брадър. Самочувствието му тогава и след края на формата подразни мнозинството. В последствие бе разкрита и измамата му с опасни хапчета за отслабване, което му коства работата, популярността и предизвика полицейска проверка.

 

 

 

 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза