Меню

Избрани новини

Риалити

Отчаяние обзе Ричард! Пишман бизнесменът се напива сам и реве в Студентски град (папарашки кадри)

Плейбоят от Мадан изглежда изоставен, депресиран и разстроен

Напук на слуховете, че Ричард Величков е изчезнал в дън земя или най-малкото се е покрил в родния Мадан, най-нисичкия Мистър София бе засечен в известен чалга клуб в Студентски град.

Посетители заснеха мераклията за слава да се напива сам на бара. Ричко изглежда наистина отчаян. Докато всички около него се веселят той седи увесил нос, а празният му поглед блуждае в извънземна безтегловност.

 

Ричард Величков запива сам, увесил нос, изпаднал в отчаяние

На кадрите излъчени в „Папараци“ се вижда и странно проблясване на зениците на Ричард, ефект, който се забелязва при заснети на тъмно пияни и употребили някакви стимуланти или антидепресанти хора.

Явно времето, когато показваше средни пръсти на потербителите в мрежата е отминало безвъзвратно.

В края на видеото Ричард Величков заравя лице в шепите си и по всичко личи, че се разплаква, така както сме го виждали да реве и преди  по време на злополучното му участие във „ВИП Брадър“.

Ясно е, че жестоко съжалява за допуснатите грешки.

Припомняме, че съквартирантите там му лепнаха прякора „Супер жалък“, заради болните му амбиции да стане известен и с плановете му да се превърне в милионер.

Той обаче направи грешката да се заяжда с потребителите в социалните мрежи и да се фука с чужда кола за 100 хиляди като я представя за своя и обяснява на хората, как той без средно образование бил просперирал, а тези дето учели работели за 500 лева.

 

Ричард заравя лице в дланите си в опит да скрие сълзите напиращи в очите му

След това се разчу, че продаваната от него хранителна добавка съдържа опасни за здравето дози сибутрамин. Дребничкия фитнес инструктор бе разобличен в поредица публикации в интернет пространството от блогърите Therealsfw и Къртицата Любо Жечев, както и рапъра Наско Колев.

Те разгласиха, че „Липовон“, който той предлага е много опасен за живота и здравето и е забранен от Европейската агенция по лекарствата заради високото съдържание на сибутрамин, основна съставка на амфетамините.

Малко след разкритията последва уволнение за Величков от фитнес залата където работеше, а по-късно инструкторът от Мадан бе нападнат пред дома си от неизвестни извършители.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза