Меню

Избрани новини

Риалити

Юлиян бесен след като загуби победата от Добрин в „Игри на волята“!

Снимка: кадър от предаване / NOVA

Подлостта и грозното поведение изиграха лоша услуга на физкултурника

След като най-подценяваният участник в „Игри на Волята“ Добрин Николов бе избран за победител в първият сезон на екшън шоуто, неговият подгласник Юлиян Златев избухна с недоволство.

Юлиян вдигнал чутовен скандал след финала. Не е тайна, че той се виждаше победител в сънищата си предусещаше вкуса на победата.

Той обаче не успя да се докосне до чека за 200 хиляди, а както стана ясно, Златев никак не понася загубата.

 
Заядливият физкултурник насъскал всички свои фенове и приятели да плюят в мрежата по формата и конкурента си финала. Юлиян, който стигна хладнокръвно с помощта на подлост и обиди до финала бил бесен, че Добрин, който нямаше никакви конфликти и се раздаваше в битките е избраният.

Според безпристрастни зрители, именно грозното поведение на учителят по физическо спрямо жените в игрите са му изиграли лоша шега.

Феновете на Юлиян обаче неглижират недостойната му игра и смятат, че той е истинският победител, а не Добрин. Зрителският вот показва, че 52,9% от гласувалите с есемес искат акробатът от Карнобат за победител.


"Игри на есемес! Такава несправедливост не съм виждала!", недоволна е почитателка на Юлиян, която се чуди дали е гледала риалити за сила, психика и издръжливост или предаване тип "Биг брадър".


"Не разбрах в "Биг брадър" ли бяхме или в оцеляване на "Игри на волята". Тя вярно, че простотията по хората ходи, но тия от формата доказаха за пореден път как докато се мъкнеш между капките, може да станеш началник, в случая финалист. За мен трябваше да има последна решаваща битка + събрания "вот от народа" и така да се определи победител. От тази несправедливост, която направиха, почти не съм спала да мисля защо толкова абсурдно, нечестно и недостойно постъпиха за финала. За мен реалният победител е Юлиян! Този човек е повече от достоен да носи името победител - такива воини като него трябват на тази държава, а не шматки като повечето мъже", допълва върлата фенка, която говори сякаш с думите на загубилия Юлиян.


Случва се и нещо невиждано досега. Почитателите са толкова „впечетлени“ от най-злият играч, че чак предлагат да дават пари директно на Юлиян, защото в очите им той бил истинският победител и заслужавал финансова подкрепа.


Юлиян не отказва даренията:

"Пари на мен не ми трябват. Единствените дарения, които бих взел, са пари в помощ на спортния клуб, който създадох. Клубът е с общественополезна дейност, който желае да подпомогне развитието на спорта и децата, да дари в тази клубна сметка", казва той.

За да изчисти опетнения имидж на Юлиян друга фенка пише:


"Човек, измисли нещо, някаква фен среща, защото дъщеря ми вчера плака час и нещо и заспа хълцайки, че не си спечелил ти. Пускахме, пускахме есемеси, не знам какво стана. Сигурна съм, че си много разочарован, и с право, и не ти е до феновете, но все пак помисли!".


Каквото и да пишат малцината последователи на Златев, радостните от факта, че той не успя да се докопа с подлост до победата са много повече – и това се вижда от гласуването. Много са на мнение, че такъв човек не трабва да е учител на децата им, защото ще ги учи на същите подли и грозни постъпки като своите.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК 

 Коментари (30)

Биби Глупости.
Колко Ви платиха да чистите имиджа на Нова и да очерняте Юлиян Златев.
Не подценявайте, моля, зрителите и не поставяйте под въпрос професионалните качества на този, който издържа на мобинга от страна на останалите комплексирани, завистливи и недостойни участници и се доказа в елиминациите. И да, предпочитам да бъда родител на Юлиян, а не на онова объркано момче, което е останало в пубертета и няма дори професия. И много моля да ни информирате за каузата, която уж щял да подкрепи,.
10.12.2019 21:54 / Отговор
Тина Подкрепям Ви!
Юлиан е истинския победител в Игри на волята ✌
11.12.2019 10:30
точка Добрин е удобният "победител" на продуцента Тупарев.Юли Златев е истинският победител в "Игри на волята" защото само той я игра тази игра.Сам срещу две племена,продукция и психическия тормоз на някои "жени".Игра като гладиатор.Обърка сметките на продукцията затова и те изманипулираха вота.Слугинажни медии могат да си измислят небивалици,но хората ГЛЕДАТ и ВИЖДАТ.
11.12.2019 11:06 / Отговор
свс Тоя Тупарев явно не разбира достатъчно от шоу програми. Казвам го защото според мен Добата спечели с подкрепата на продуцентите. Хулен или мразен Юлиян има много качества. Като гледам последователите и на двамата във социалните мрежи - на Юлиян са два пъти повече, затова и не вярвам на вота. А, продуцентите трябваше да оставят Юлиян да спечели и макар да е малко отрицателен герой самото предаване щеше да спечели много повече фенове. Все пак и скандалното е добра реклама - още повече в наши дни. Нищо не разбират в БГ от шоу програми.
11.12.2019 14:31
Петя По смешна статия не бях чела????????????????Колко пари ви платиха? Прочетете коментарите във Facebook и вижте кой има 90% от подкрепата на зрителите....А изречението Юлиян насъска феновете си срещу предаването е най-най- жълтата новина която можете да измислите! Веднага след обявяването, че Добрин е победител имаше вълна от стотици фенове които бяха възмутени, Юлиян да няма телепатични способности? Всяка една дума в тази статия е толкова невярна, че мога да седя една седмица и да ви обяснявам каква всъщност е истината! Нова се издъниха за пореден път, но този път няма да им се прости! Относно даренията вие сами казахте, че това се случва за първи път... това означава, че на хората наистина им е писнало от нагласените предавания и смятат, че Юлиян наистина го заслужава!
11.12.2019 11:51 / Отговор
789 Също означава, че на много хора им писна от фалшиви персони - такива, които се таят, които плетат интриги, които говорят едно в очите - друго зад гърба, мазни нагаждачи и т.н. Все неща, които Юлиян не беше. Аз лично за това много го харесах. Не ми пречи високото му самочувствие - аман от мъже без самочувствие.
11.12.2019 14:39
Петя Игри на волята ще се запомни с името Юлиян Златев!!!! Относно втория сезон по добре да не си правят труда да го правят!! Призовавам никой да не гледа нагласените предавания на Тупарев или какъвто е там! Само си пълнят джобовете на наш гръб и накрая се изплюват върху лицата ни!
11.12.2019 11:53 / Отговор
Женя Да тъпчеш хората за да постигнеш целта си. Да обиждаш, а след това да се правиш на пръв приятел. Да смяташ, че си нещо повече само защото си от мъжки пол. Да лъжеш и да мамиш. Да коментираш личния живот на останалите и да се опитваш да омаловажаваш постиженията им. Да употребяваш безобидни факти от действителността за да жегнеш, ядосаш, нараниш. Да вадиш хората от равновесие само защото имаш цял куп комплекси и това да то доставя удоволствие... Не е ли подлост? Всички дето защитавате Юлиян можете да си го вземете за зет, брат, баща, син и т.н.
11.12.2019 12:01 / Отговор
Биби Драга Женя,
Очевидно не сте гледали целия формат. Всички тъпчеха Юлиян, обиждаха го, изпращаха го нон стоп на номинации, говореха зад гърба му (Пламен и Радостина също). Всички се подограваха на Фобата и ставаха и си отиваха, когато започнеше да говори как щял да спаси планетата. И после всички ан блок гласуваха за Добата. Това е вече лицемерие и нисък морал.
11.12.2019 20:12
Покажи всички

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати