Меню

Избрани новини

Риалити

Още не са започнали, а може да спрат! „Игри на волята: България“ нарушава законите, алармират екозащитници! (снимки)

Еколози алармираха за нарушенията на продуцентите

Снимките на новото риалити на NOVA „Игри на волята: България“ тъкмо започнаха а шефовете на продукцията вече си имат сериозни ядове, научи репортер на LifeOnline.bg.

В началото на „сезона на дините“ продуцентът Радо Тушев обикаляше крайбрежието за да търси подходящи места за снимките на предаването, въпреки, че е наясно, че каквато и да е дейност и нерегламентирано поставяне на съоръжения на пясъка е забранено от закона!

Освен потенциални нарушения на регулациите за пясъчната ивица и плажовете, твърде вероятно е да бъдат погазени и други правила регламентиращи пограничните зони, каквито се водят крайбрежните територии на Република България.

Не закъсняха и реакции в социалните мрежи, където се появиха снимки на унищожени гори в Странджа, съобщи HotNews.bg.

Оказа се че продукцията ограничава достъпа на туристи до местата където снима, коли, багери и друга техника вече се е нанесла в горите, констатира и засне потребител Gery Nikolova във Фейсбук.

 

Oт "Игри но волята: България" побързаха да си „вържат гащите“ и се похвалиха сами, че са изчистили ивицата и са подсигурили хигиената и чистотота на плажа, на който снимат.

В нарочен репортаж се включи водещата Александра Сърчаджиева, за да разкаже, че участниците ще бъдат 24 човека и да успокои надигащото се недоволство срещу продукцията и да подчертае, че „снимачната площадка е на метри от плажа“.

От репортажа се вижда, че по плажовете са забучени флагове и други съоръжения, които според юристи са погазване на закона.

От морската арена на “Игри на волята: България”, Алекс сподели вълнението си от първите снимачни дни.

“Участниците ни са наистина страхотни! Това са хора с качества на супер смелчаци: силна воля, издръжлив и пъргав ум, овладени емоции. Битката между тях ще бъде състезание, каквото зрителите отдавна не са виждали”, обеща жената на покойния Иван Ласкин.

Състезателите са разделени на три отбора, които постоянно ще се борят за по-добри условия на живот или да запазят луксозния си статут.

Една част от тях ще стартират шоуто с привилегията да живеят в лукс, но трябва да успеят да запазят статуквото.Вторият тим ще работи за поминъка си като рибарска бригада а третият подобно на Робинзон е захвърлен на безлюден плаж, където се налага да оцелява сякаш след морско корабокрушение.

Игри на волята” е колумбийски риалити формат, който обиколи целият свят. У нас мащабната продукция се снима на 10 различни локации - едни от най-красивите места по крайбрежието на Черно море, с екип от 130 души.

За да консултира родните екипи на снимките в България пристигна Хуан Розалес. Той има над 10-годишен опит в телевизионните състезания и е участвал в снимките на 30 различни сезона от “Игри на волята”.

„Всяка държава прави своя интерпретация на формата. Моята задача е да следя, че се спазват основните елементи, които го правят уникален. Сигурен съм, че даваме началото на нещо голямо в България“, споделя Хуан.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати